Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:13:50
-
https://www.facebook.com/l214.animaux
Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(
-
Jospa muutat sinne, missä halal-liha on normaalia arkipäivää niin saat sitä ihan ilman turhia vonkumisia.. ::)
-
https://www.facebook.com/l214.animaux
Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(
Ehkäpä haluaa välttyä syytteeltä eläinsuojelulain pykäliä vastaan toimimisesta.
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi.. ::)
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi.. ::)
Ei nyt tarvitse. A. on niin pieni pere. B. brassinaudanfile on hyvää ja halpaa. 🎅
-
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Oli muuten tehokasta touhua amerikoissa tuossa Food inc. -dokkarissa joka tuli taas uusintana.
30 000 sikaa päivässä lahtiin. Hyvin kelpaa jenkeille, barbequesoosit ynnä melassit vain päälle ja smoukkaamaan, ei varmasti maistu possulle enää.
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
No just, yhdessä vaiheessa tainnutettiin sähköllä ja välittömästi veret pois.Kaasuhommissa tulee juuri sitä stressilihaa joka on vetistä ym ym.väittäkää ymmärtämättömät sitten muuta.
On tullut aikoinaan oltua teurastajana teurastamolla.
-
Mitä asiantuntija sanoo, pitkistä kuljetusmakoista, siis elävien eläinten? Tilateurastamot ois optimi, mutta sopineeko herroille?
-
mutta eihän net elikot voi mitenkään noissa kivoissa virikkeisissä kauljettimissa stressata! ei se nyt mitään noille rättipäillekään haittaa jos elikko melkein kaks viikoa seilaa paatissa kauhakuormaajalla lastattuna kohti aavikkoa! kyllä nykyään on moni asia tosi hullusti!
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
-
https://www.facebook.com/l214.animaux
Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(
En halua kattoa.Lapsiin ja eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa en siedä enkä halua katsoa.
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
Mikä liha? ::)
Lihantuotannon tulevaisuus http://www.semex.com/ kuvan lehmät , maidon jalostus on tullut päätepisteeseensä, sanon suoraan en tykkää, tämä linkki olisi sopinut myös nautapuolen keskusteluun, jossa pähkäiltiin onko lihava vai laiha lehmä hyvinvoiva ::)
Tähän taitaa päteä se koulupojan aineen viesti, miksi lehmällä on nahka, siksi, ettei ne leviä sinne pitkin peltoja :-\
-
Utaretta :P ;D
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
eyjjoo totta. ;D
-
Utaretta :P ;D
antibiiootti utaretta ;D
-
Utaretta :P ;D
antibiiootti utaretta ;D
Ja net on ulkomailla jalostuksessa "edellä" meitä esim. Tanskassa ja Canadassa ;) hyvää ruokahalua HESEhampurilaisiin!
-
Utaretta :P ;D
antibiiootti utaretta ;D
Ja net on ulkomailla jalostuksessa "edellä" meitä esim. Tanskassa ja Canadassa ;) hyvää ruokahalua HESEhampurilaisiin!
Eiköhän ne tanskalaaset ja kanadalaaset syö yhtä hyvin kuin pohoojalaaaset🎅
-
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
eyjjoo totta. ;D
no eijoo sitten