Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:13:50

Otsikko: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:13:50
https://www.facebook.com/l214.animaux

 Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
 Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(
 
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: navettapiika - 19.10.15 - klo:13:55
Jospa muutat sinne, missä halal-liha on normaalia arkipäivää niin saat sitä ihan ilman turhia vonkumisia.. ::)
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: bdr-529 - 19.10.15 - klo:16:39
https://www.facebook.com/l214.animaux

 Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
 Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(

 Ehkäpä haluaa välttyä syytteeltä eläinsuojelulain pykäliä vastaan toimimisesta.
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:27
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:30
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:32
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:39
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:40
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi..  ::)
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:50
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi..  ::)

Ei nyt tarvitse. A. on niin pieni pere. B. brassinaudanfile on hyvää ja halpaa. 🎅
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: kantola - 19.10.15 - klo:17:57
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Oli muuten tehokasta touhua amerikoissa tuossa Food inc. -dokkarissa joka tuli taas uusintana.
30 000 sikaa päivässä lahtiin. Hyvin kelpaa jenkeille, barbequesoosit ynnä melassit vain päälle ja smoukkaamaan, ei varmasti maistu possulle enää.
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Dr.Who - 19.10.15 - klo:18:50
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
No just, yhdessä vaiheessa tainnutettiin sähköllä ja välittömästi veret pois.Kaasuhommissa tulee juuri sitä stressilihaa joka on vetistä ym ym.väittäkää ymmärtämättömät sitten muuta.
On tullut aikoinaan oltua teurastajana teurastamolla.
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Viljelijä - 19.10.15 - klo:19:08
Mitä asiantuntija sanoo, pitkistä kuljetusmakoista, siis elävien eläinten?  Tilateurastamot ois optimi, mutta sopineeko herroille?
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Oksa - 19.10.15 - klo:20:04
mutta eihän net elikot voi mitenkään noissa kivoissa virikkeisissä kauljettimissa stressata!   ei se nyt mitään noille rättipäillekään haittaa jos elikko melkein kaks viikoa seilaa paatissa kauhakuormaajalla lastattuna kohti aavikkoa!   kyllä nykyään on moni asia tosi hullusti!
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: BACKSPACE - 19.10.15 - klo:20:14
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Puuha-Pete - 19.10.15 - klo:20:39
https://www.facebook.com/l214.animaux

 Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
 Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(

En halua kattoa.Lapsiin ja eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa en siedä enkä halua katsoa.
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 19.10.15 - klo:20:53
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää

ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Guarter - 20.10.15 - klo:10:21
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää

ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊

Mikä liha?  ::)

Lihantuotannon tulevaisuus http://www.semex.com/ kuvan lehmät , maidon jalostus on tullut päätepisteeseensä, sanon suoraan en tykkää, tämä linkki olisi sopinut myös nautapuolen keskusteluun, jossa pähkäiltiin onko lihava vai laiha lehmä hyvinvoiva  ::)
Tähän taitaa päteä se koulupojan aineen viesti, miksi lehmällä on nahka, siksi, ettei ne leviä sinne pitkin peltoja  :-\
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Guarter - 20.10.15 - klo:10:23
Utaretta  :P  ;D
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: 82-90 - 20.10.15 - klo:10:27
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää

ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊

eyjjoo totta.  ;D
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 20.10.15 - klo:11:38
Utaretta  :P  ;D

antibiiootti utaretta  ;D
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Guarter - 21.10.15 - klo:09:35
Utaretta  :P  ;D

antibiiootti utaretta  ;D


Ja net on ulkomailla jalostuksessa "edellä" meitä esim. Tanskassa ja Canadassa  ;)  hyvää ruokahalua HESEhampurilaisiin!
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Sepeteus - 21.10.15 - klo:18:01
Utaretta  :P  ;D

antibiiootti utaretta  ;D


Ja net on ulkomailla jalostuksessa "edellä" meitä esim. Tanskassa ja Canadassa  ;)  hyvää ruokahalua HESEhampurilaisiin!

Eiköhän ne tanskalaaset ja kanadalaaset syö yhtä hyvin kuin pohoojalaaaset🎅
Otsikko: Vs: Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa
Kirjoitti: Vaan Minä - 21.10.15 - klo:21:59
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää

ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊

eyjjoo totta.  ;D

 no eijoo sitten