Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe pihviperjantai  (Luettu 1496 kertaa)

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65754
Vs: pihviperjantai
ai niin,  vanhuilla immeisillä alkaa makuaisti heiketä joten ei tunne makua mut kyllä miusta maito ja kerma antaa moneen ruokaan ihn makua kuin mausteet konsanaan.   ja tietty juusto käyp johonkin,  mut ei kaikkeen.   

Eläkelläisviljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3756
Vs: pihviperjantai
ai niin,  vanhuilla immeisillä alkaa makuaisti heiketä joten ei tunne makua mut kyllä miusta maito ja kerma antaa moneen ruokaan ihn makua kuin mausteet konsanaan.   ja tietty juusto käyp johonkin,  mut ei kaikkeen.

Luin just Seurasta, kuka keksi hunajamarinaadin. Tämä on täysin suomalainen keksintö, että lihat marinoidaan jo tehtaassa. Kun Lidl tuli Suomeen. Niin muutkin joutuivat myymään lihaa naturel. Lidl on jees!!!!!!

seegeri

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1963
Vs: pihviperjantai
Ettet taas o vaa pravdaa lukenu kiikkustuolis?

Eläkelläisviljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3756
Vs: pihviperjantai
Ettet taas o vaa pravdaa lukenu kiikkustuolis?

Vain lastulevyä. Tämä on myös köyhien luettavissa.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009968084.html
Jussi ja Pekka eivät vetäneet koko sukuaan vaalikampanjan. Hyvä niin.

-SS-

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 20014
  • Rauta ei valita eikä voima kuvia palvele - Ford
Vs: pihviperjantai
Ns. rasvahypoteesia ei ole pystytty 60 vuoden aikana osoittamaan todeksi. Päin vastoin, viimeisen 15 vuoden aikana on toistuvasti satojentuhansien henkilöiden väestötutkimuksissa näytetty, että maitorasvatuotteiden käyttö liittyy ennemminkin pienempään kuolemanriskiin sydän- ja verisuonitauteihin ja myös vähäisempiin suolistosyöpiin.

Oikeastaan ainoa yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka vielä on mukana voin vastaisessa sodassa, on sokeriteollisuus. Ehkä siinä pyritään pitämään tarkastelukulmaa sivussa mahdollisesti muusta olennaisesta asiaan vaikuttavasta tekijästä.

Mm. Helsingin Sanomat ja Duodecim tästä ovat raportoineet äskettäin.

-SS-

Viljelijä evp

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3453
Vs: pihviperjantai
asia on niin ettei se rasvan laatu ole epäterveellistä, mutta määrä on. Pienempikin rasva riittää, ja lihassakin siä ittessään on. Tuo ylenmääräinen ranskalaisten ja hamppareiden ym. ns pikaruoan nauttiminen on sitä mistä sitä rasvaa saa ylenmäärin. Ja nykysuuntaus kun on noihin  burgereihin kovin suuri.Niissä sitä piilorasvaa on.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65754
Vs: pihviperjantai
ja mikä onkaan rosessoitun kanssa?    kuin paljon sepe löytää tutkimustuloksia tuon suhteen?     nykymaalimassa ei kuulema kannattavaa tutkia oikeesti kuin vaikuttaa tuo rosessointi.   kuka maksaa 10 vuoten tutkimuksen kustannukset kun saabi olla ilman?

Eläkelläisviljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3756
Vs: pihviperjantai
Tää rasvajuttu on vähän niistä geeniarpajaisista kiinni. Siis millaiset geenit satut saamaan hedelmöitys hetkellä. Toinen syö sianläskiä ja juo punaista maitoa eikä mitään ongelmaa. Elää 100 vuotiaaksi. Toinen syö pelkkää kasvisruokaa ja kolesteroli arvot 10 mmol/l. Vaikka ei söisi sitä LDL rasvaa yhtään, niin maksa sitä valmistaa. Mutta maitokysymys on toinen juttu. Tarvitseeko sitä? Lääkäri sanoi lapselle. Vain vauvat ja vasikat tarvitsee.

seegeri

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1963
Vs: pihviperjantai
Se on sama ton punikki homman kans. Verenperintönä siirtyy jo hedelmöitys hetkellä  ja siittä on paha irti päästä.

Syyllinen

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7735
  • Never Trust a Hippy
Vs: pihviperjantai
Tietenkin maitotaloustuotteita tarvitaan niin kauan, kun ihmisellä on makuaisti. Lohikeittokin oikein huutaa kermaa sekaansa.

Radiossa haastattelija kyseli huippukokilta, että miten kasvisruuat ja juurekset saadaan maistumaan niin hyviltä ravintoloissa. Kokki lässytti ensin itsestäänselvyyksistä eli laadukkaista kotimaisista raaka-aineista ja oikeasta kypsyysasteesta, mutta paljasti sitten, että sekaan lorautetaan vähän kermaa. :)

Viimeksi muokattu: 05.11.23 - klo:11:45 kirjoittanut Syyllinen

Villi länsi,
Ronald ja Nancy,
Jippi-ai-jippi-oi

Viljelijä evp

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3453
Vs: pihviperjantai
Ei kait sitä maitoo ihan juotavana tarvi, ite kyllä käytän ruokajuomana maitoo, kerman lorautteeminen on makuasia,soossista tulee kyllä hyvää kun laittaa. Ja toki siitä maitotuotteesta saa luontaisesti niitä luustollekin tärkeitä aineita ynnä vitamiineja, ei tarvi sitte purkista napostella lisäaineita. Vasemmisto poitiikkaan nyt vaan kuuluu maitotuotteiden vastustaminen ihan periaatteesta. Jäätelöä vissiin syövät, lie kasvispohjaista se.

Eläkelläisviljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3756
Vs: pihviperjantai
Se on sama ton punikki homman kans. Verenperintönä siirtyy jo hedelmöitys hetkellä  ja siittä on paha irti päästä.

No sehän se sit selittää miksi Kepu halus vihervasuri hallitukseen. Kepulaiset ovat risteytyneet vasureiden kanssa. Kannattaa olla tarkkana ketä panee.

seegeri

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1963
Vs: pihviperjantai
Onksi ne hommat on sulta ohi.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65754
Vs: pihviperjantai
älä sano!  saattaa jossain hämärässä jotain nuorta panna...    mut tuo maito on hupsua kun siitä saa paljon muutakin kuin juotavaa...

Eläkelläisviljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3756
Vs: pihviperjantai
Onksi ne hommat on sulta ohi.

Ai multa vai? Mistäs tiiät? :D Just emännän kans keskusteltiin. Ei ollu sun kanssa samaa mieltä.