Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe 500g lihaa  (Luettu 676 kertaa)

JameksiP

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 521
500g lihaa
Miten kohutieteilijät voivat asettaa kotimaisen täyslihan
ja makkarat samaan kategoriaan. Bulkkimakkaroihin käytetään
ulkomailta tuotua teurastamojätettä, joka ei kelpaa edes kissanruuan
raaka-aineeksi. Lisäksi jauhoja, suolaa, lisäaineita ja päälle joutsenlippu.
Sopiiko tuo hiukan runsas 70g punaista lihaa/päivä yhtälailla sohvalla
makaavalle plösölle ja ulkona fyysistä työtä tekevälle aikuiselle miehelle?
Kehnolle kuullostaa eväät vaikka kaalia olisi lisukkeeksi kuinka paljon.  Onko
tämä tutkimustulos vain suomalaisia koskeva? Liekö tämä nyt sellainen
innovaatiotutkimus josta uudelleen nimetystä rahanjako koneesta (ilmasto
rahasto) on saatu aikaiseksi kunnianhimoisia tavoitteita?