Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe lastuaminen..poraus..  (Luettu 2207 kertaa)

  • Vieras
lastuaminen..poraus..
..ceee änn see porakoneen lastuamis voiman katkojaa tutkitaan   ( epävarmojenn tietojen mukaan on jopa 50 metriä pitkiä sorveja joilla voi poratavaltavan pitkää reikää..)  siis leikkaus paineen valvonta psäyttäää poraamisen kun kovametalli terä tylsyy....skärtryck över vakningen.  el truck   sähköinen tavaran lavan siirto kone....skär olja ...  pora maito ..kun puuta poraa ja jousi pyssyä suunnitellaan,.silloin ei ole kiireeen tynkää..hooonata heenata v..treenata kotikylän kieltä.. kierää kammota karuselli sorvia....    eena einarin fillari..porakaivojen syvyys  ja pohojavesi...syvä porakone hakkisella  depth hål..
 hampaankolossa mummoill saattaa olla amalgaaamia..ja jopa kaalisoppaaa..born out tutkitaan ja uusi kompassi ostetaaan..o- ringenin työnainen ja päällys naisasian tuntija ajoi  ina skottinsa seinään..suomen hevosten ruokintaan ja leikkuu puimirin peruna ja marjankin poimurin   talvi säilöön laitossa maalla saa harraste mielessä perehtyä..suunnistamistakin valvotaan oikein ilmasta käsin...  ja navi gaattori näyttäää missä asuu Aarne Alligaattorit...

.
.
Jukolan viestit ja muutkompassi tepastelut taas on ...suoritettu  tahkon kiertämiseen liittyvää...kurki auta ja joutsenten kin paluu muuttuva..

Viimeksi muokattu: 31.10.19 - klo:10:21 kirjoittanut Aatami Särkisalami

Viljelijä evp

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2832
Vs: lastuaminen..poraus..
särkisalami sitten aarporannut heti aamusta,, eli on ollut avant    .tai .

  • Vieras
Vs: lastuaminen..poraus..
.joo aamutuimaan joutuu porailemaan aarin toisensa jälkeen..ennenkuin kallaaa löytyy..säyneet lahnat   lammessa ja mansikit   navetassa ummessa.. 8)

lypsy hansikkaat  olis vedettävä käsiin ja tummelia ostammaan..kun ei kummeliakaan saaa katella..edes sateella   luntakin maahan saatiin posiolla päin. joo
ja sauvvojen invetointia käynnisä

Viimeksi muokattu: 02.11.19 - klo:07:31 kirjoittanut Aatami Särkisalami