Kotomaista sian filettä grillissä.Auton muovisessa kuralätkässäkin enempi nestettä.Joulukinkusta putsattua, pakkasessa kuivattuako syöttävät kesällä ja toivoen, jotta muutama kalja jo ennen.mtk ulvoo lihan alkuperää, pitäsisikö kotomaisesta kertoa pikkusen historiaa, jotta oltaisiin samalla viivalla.
Kassleria ja kylkeä, niin alkaa maistua vähemmälläkin maustamisella.
Lainaus käyttäjältä: pig24 - 23.06.19 - klo:19:13Kassleria ja kylkeä, niin alkaa maistua vähemmälläkin maustamisella.Aivan oikein. Possussa parasta paikkaa on juuri kassler, eli niska. Porsaan sisäfilettä en syö, kuivaa. Naudassa taas kaikki paikat on hyvää.
Lihanhimo, tuo paheista syntisin, etenkin jos on kartuttanut hyvinvointia vyötärölleen ja elämä on painia tämän taakan alla narisevien polvien ja lipidiarvojen kanssa. Ehkä tuolloin kylmäaltaalla piru on kuiskinut että "kyllä nyt filee on sallittua" kun kesä on vienyt kouluruoatkin ihmisten suista.Mitä kakoloista harrasteteatteria onkaan sitten ollut koko grillausesitys hyttysten ja sukulaisten edessä hikisen nokisena painien. - Tuloksena karsinogeenejä ja yöllistä närästystä. Vain c-alueen sikafarmari nukkui makeasti.