Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Eemeli - 23.06.19 - klo:11:44
-
Kotomaista sian filettä grillissä.
Auton muovisessa kuralätkässäkin enempi nestettä.
Joulukinkusta putsattua, pakkasessa kuivattuako syöttävät kesällä ja toivoen, jotta muutama kalja jo ennen.
mtk ulvoo lihan alkuperää, pitäsisikö kotomaisesta kertoa pikkusen historiaa, jotta oltaisiin samalla viivalla.
-
Kotomaista sian filettä grillissä.
Auton muovisessa kuralätkässäkin enempi nestettä.
Joulukinkusta putsattua, pakkasessa kuivattuako syöttävät kesällä ja toivoen, jotta muutama kalja jo ennen.
mtk ulvoo lihan alkuperää, pitäsisikö kotomaisesta kertoa pikkusen historiaa, jotta oltaisiin samalla viivalla.
Kyllä siitä kotimaasestakin rasvamaksan saa.
https://www.is.fi/terveys/art-2000006147948.html
-
Kotomaista sian filettä grillissä.
Auton muovisessa kuralätkässäkin enempi nestettä.
Joulukinkusta putsattua, pakkasessa kuivattuako syöttävät kesällä ja toivoen, jotta muutama kalja jo ennen.
mtk ulvoo lihan alkuperää, pitäsisikö kotomaisesta kertoa pikkusen historiaa, jotta oltaisiin samalla viivalla.
Oletkos ihan varma ettei ole ulkolaista vanhaa emakkoa tahi karjua . ;D ;D ;D ;D
-
Kotomaista sian filettä grillissä.
Auton muovisessa kuralätkässäkin enempi nestettä.
Joulukinkusta putsattua, pakkasessa kuivattuako syöttävät kesällä ja toivoen, jotta muutama kalja jo ennen.
mtk ulvoo lihan alkuperää, pitäsisikö kotomaisesta kertoa pikkusen historiaa, jotta oltaisiin samalla viivalla.
Olet ostanut selvästi väärän tuotteen. Kyllä markkinoita löytyy myös nestepitoista lihaa, kun vain osaat etsiä:
https://www.kaleva.fi/juttutupa/hinta-ja-laatu/lihan-seassa-vetta-yli-kuuden-euron-litrahinnalla/3528695
-
Kassleria ja kylkeä, niin alkaa maistua vähemmälläkin maustamisella.
-
Kassleria ja kylkeä, niin alkaa maistua vähemmälläkin maustamisella.
Aivan oikein. Possussa parasta paikkaa on juuri kassler, eli niska. Porsaan sisäfilettä en syö, kuivaa. Naudassa taas kaikki paikat on hyvää.
-
mehän osaamme hahmotta jotta kyseisen aloittajan kohdalla varmaan täyttyy se syytä epäillä määre siltä osin että vika onkin kokissa eikä raaka-aineessa, grillikin on sytytysnesteen puutteessa sytytetty katkeria juttuja sisältävillä maaseudun tulevaisuuden sivuilla ;) :D ;D 8)
-
;D ;D ;D ;D
-
Kassleria ja kylkeä, niin alkaa maistua vähemmälläkin maustamisella.
Aivan oikein. Possussa parasta paikkaa on juuri kassler, eli niska. Porsaan sisäfilettä en syö, kuivaa. Naudassa taas kaikki paikat on hyvää.
Kyllä porsaan sisäfile on hyää. Mutta ulkofile on vaativa kokattava. Muuten on kuivaa korppua. Kaslerista tulee parasta hyin kypsytettynä.
Kaikki tämä on historiaa.
-
oesko pohojanmaan sikafarmarit pistäny eemelille aamutuimaan sähköpostia kuinka puhtailla elintarvikkeilla valloitetaan maailmaa, seitemältä on näemmä ilkassa julkaastu uutinen, kertokoon sepe lisää sisällöstä kun kuitenkin on lukuoikeuden ostanu seinä joen lehtiin :-\ :-\ :-\ :-\
Sikaruton vaikutus maailmalla näkyy jo Nurmossa asti – Sianliha maistuu luineen idän supervaltiossa
-
Lihanhimo, tuo paheista syntisin, etenkin jos on kartuttanut hyvinvointia vyötärölleen ja elämä on painia tämän taakan alla narisevien polvien ja lipidiarvojen kanssa. ;D
Ehkä tuolloin kylmäaltaalla piru on kuiskinut että "kyllä nyt filee on sallittua" kun kesä on vienyt kouluruoatkin ihmisten suista.
Mitä kakoloista harrasteteatteria onkaan sitten ollut koko grillausesitys hyttysten ja sukulaisten edessä hikisen nokisena painien. ;D
- Tuloksena karsinogeenejä ja yöllistä närästystä. Vain c-alueen sikafarmari nukkui makeasti. ;D
ja jos murheet painaa c-alueen sikafarmarin mieltä ja uni on katkonaista löytyy kuuntelija ja ymmärtäjä kuulemma ruotsin maatalousministeriöstä ;) :D ;D 8)