• Tavallinen aihe

Aihe Aljazeeran juttu intialaisista juustontekijöistä Italiassa  (Luettu 1858 kertaa)

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7371

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 51311
mitä tuosta jos kustannus on 0,25 / tunti.????

Moerkoe

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 376
Lainaus
Finnwatch löysi useita epäkohtia thaimaalaisilta tehtailta, joilta tulee ainesosia Valion ruokakermoihin ja mehuihin
...
Finnwatchin mukaan alihankintaan liittyvät ihmisoikeusriskit on arvioitu puutteellisesti, minkä lisäksi vastuullisuusauditointien laadussa on parannettavaa.

Valio kommentoi raporttia tiistaina kertomalla, että se on jo ryhtynyt toimiin tilanteen korjaamiseksi.
https://www.ts.fi/uutiset/talous/4526139Finnwatch+loysi+useita+epakohtia+thaimaalaisilta+tehtailta+joilta+tulee+ainesosia+Valion+ruokakermoihin+ja+mehuihin

Annan pisteet Valiolle hyvästä tiedottamisesta. Toivotaan parasta, että levää ja puunkuorta (joista sakeuttamisaineita tehdään) tuodaan jatkossa maahamme vain ihmisoikeuksia kunnioittavista tehtaista. Muuten jää paha maku suuhun.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 51311
mutta mikämahtaa olla arlan johanneksen leipäpuun homma????   jukurteissa on ainakii..   ja tuntuu syödessä...  kieli jonkun tahman päällystämä.

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11579
Italiassa tehdään myös sellasta juustoa kuin Casu Marzu..