Sulla taitaa tuo kokin taito olla niin ruosteessa, että ihan sama mitä kaupasta ostat. Pilalle menee.
Taas sulla iski katkeruus.
Onko totuus katkeruutta ? Totuus on se, että kun tekee kanttarelli kastikkeet tai mustatorvisieni keiton ja laittaa siihen Kaslinkin juustokermaa, niin kukaan ei pysty sanomaan kunpaa siinä on Valiun vai Kaslinkin. Toinen vaan on 30% kalliimpaa. Että kuka se ryöstää kauppa vai Valiu.
Ja sinä kehut olevasi joku paremman ruuan ystävä ja käytät jotain juustokermaa kanttarellisoosin ym. tekoon.
Ihme ettet osta valmista valmiiksi tehtyä Pirkka kanttarellikastiketta tai sotke jotain Blå Band Kermakastiketta kanttarelien jokkoon.
Kun tekee itse, niin saa niin hyää kuin itse haluaa. Mutta itse aiheeseen. Kukaan ei erota Kaslinkin ja Valiun juustokermaa toisistaan, kun sitä lorauttaa vaikka uunilohen päälle. Täyttä satua että Valiu olis jotenkin parempaa.
Aihe oli tämä: oha miä ostannu kaslinkiikii mut en erehty toista kertoo.. Ja vastaus yllä.
Ethän sinä itse tee, jos ostat valmiin juustokerman. Ja vaikka sen pienen määrän valmistaminen tuntuu ajan hukalta, niin kannattaa kokeillla eri variaatioita kerman ja eri juustolajien kesken. Kyllä makueron huomaa jos teet makutestin niille kermoille, Sinä laitat ne vaimakas makuisten raaka-aineitten joukkoon, kuten rasvaisen kalan tai kanttarellien, niin en epäile yhtään ettet erota makuja toisistaan. Sillä tuskinpa olet tehnyt saman aikaisesti annoksia molemmilla kermoilla ja luotat muistiisi.
En tiedä että onko se Valion juustokerma parmpaa vai huonompaa, sillä kerran olen jotain juustokermaa kokeilut ja eikä se ainakaan parantanut ruuan makua.
Osta joskus oikeata puhdasta kermaa, jos satut löytämään. Sellaista johon ei ole lisätty mitään maissitärkkelysta, guarkumia tai muita lisäaineita ja käytä sitä ruuanlaitossa, niin huomaat heti makueron. Se maidon rasva on hyvä ottamaan eri makuja ja hajuja itseensä ja ennakkoon maustamalla ja lisäaineistamalla saadaan se pehmeys siitä pois ja sen jälkeen on sama että laitatko jotain kasvisrasva jauho sotkua tai maustettua kermaa, sillä se on yhtä huttua kaikki.