Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista  (Luettu 7622 kertaa)

Jätkä

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
Sulla taitaa tuo kokin taito olla niin ruosteessa, että ihan sama mitä kaupasta ostat. Pilalle menee.
Taas sulla iski katkeruus.

Onko totuus katkeruutta ?  Totuus on se, että kun tekee kanttarelli kastikkeet tai mustatorvisieni keiton ja laittaa siihen Kaslinkin juustokermaa, niin kukaan ei pysty sanomaan kunpaa siinä on Valiun vai Kaslinkin. Toinen vaan on 30% kalliimpaa. Että kuka se ryöstää kauppa vai Valiu.

 Ja sinä kehut olevasi joku paremman ruuan ystävä ja käytät jotain juustokermaa kanttarellisoosin ym. tekoon.
Ihme ettet osta valmista valmiiksi tehtyä Pirkka kanttarellikastiketta tai sotke jotain Blå Band Kermakastiketta kanttarelien jokkoon.

Kun tekee itse, niin saa niin hyää kuin itse haluaa. Mutta itse aiheeseen. Kukaan ei erota Kaslinkin ja Valiun juustokermaa toisistaan, kun sitä lorauttaa vaikka uunilohen päälle. Täyttä satua että Valiu olis jotenkin parempaa.

Aihe oli tämä:    oha miä ostannu kaslinkiikii mut en erehty toista kertoo..   Ja vastaus yllä.

Ethän sinä itse tee, jos ostat valmiin juustokerman. Ja vaikka sen pienen määrän valmistaminen tuntuu ajan hukalta, niin kannattaa kokeillla eri variaatioita kerman ja eri juustolajien kesken.  Kyllä makueron huomaa jos teet makutestin niille kermoille, Sinä laitat ne vaimakas makuisten raaka-aineitten joukkoon, kuten rasvaisen kalan tai kanttarellien, niin en epäile yhtään ettet erota makuja toisistaan. Sillä tuskinpa olet tehnyt saman aikaisesti annoksia molemmilla kermoilla ja luotat muistiisi.

En tiedä että onko se Valion juustokerma parmpaa vai huonompaa, sillä kerran olen jotain juustokermaa kokeilut ja eikä se ainakaan parantanut ruuan makua.
 Osta joskus oikeata puhdasta kermaa, jos satut löytämään. Sellaista johon ei ole lisätty mitään maissitärkkelysta, guarkumia tai muita lisäaineita ja käytä sitä ruuanlaitossa, niin huomaat heti makueron. Se maidon rasva on hyvä ottamaan eri makuja ja hajuja itseensä ja ennakkoon maustamalla ja lisäaineistamalla saadaan se pehmeys siitä pois ja sen jälkeen on sama että laitatko jotain kasvisrasva jauho sotkua tai maustettua kermaa, sillä se on yhtä huttua kaikki.
 

navettapiika

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
Sulla taitaa tuo kokin taito olla niin ruosteessa, että ihan sama mitä kaupasta ostat. Pilalle menee.
Taas sulla iski katkeruus.

Onko totuus katkeruutta ?  Totuus on se, että kun tekee kanttarelli kastikkeet tai mustatorvisieni keiton ja laittaa siihen Kaslinkin juustokermaa, niin kukaan ei pysty sanomaan kunpaa siinä on Valiun vai Kaslinkin. Toinen vaan on 30% kalliimpaa. Että kuka se ryöstää kauppa vai Valiu.

 Ja sinä kehut olevasi joku paremman ruuan ystävä ja käytät jotain juustokermaa kanttarellisoosin ym. tekoon.
Ihme ettet osta valmista valmiiksi tehtyä Pirkka kanttarellikastiketta tai sotke jotain Blå Band Kermakastiketta kanttarelien jokkoon.

Kun tekee itse, niin saa niin hyää kuin itse haluaa. Mutta itse aiheeseen. Kukaan ei erota Kaslinkin ja Valiun juustokermaa toisistaan, kun sitä lorauttaa vaikka uunilohen päälle. Täyttä satua että Valiu olis jotenkin parempaa.

Aihe oli tämä:    oha miä ostannu kaslinkiikii mut en erehty toista kertoo..   Ja vastaus yllä.
Kukaan itseään kunnioittava kokki ei käytä juustokermaa.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65793
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
Nyt Oksa ottaa vain maidon seisomaan jääkaappiin ja kuorii kauhalla kissalle sen kerman. Meillä nuori-isäntä näkyy kaatavan ämpäristä suoraan aina kissankuppiin ja niin on komiat katit tässä talossa..palan painikkeeksi vähän lehmänjauhelihaa pakkasesta, ei tarvi rottia syödä, tappaa voi, mutta ei syödä.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65793
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ei tuo kissa mitään kermaa tartte.   on niiiin lihava jo nyt.   kenen lie kun ....   just tallustaa tuolla pihalla..  kun aina aamusella tuloo ja päivällä sit johki aikaan häippäsee..    kesy, melkein antaa silittää.  mut on kuin sepe, laiska tekemään töitä..   millä lie pääskynpojilla elänny..

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

  Minä taas ostasin kaslinkkia muuten mutta kun siinä on se kierrekorkki.. Nytkin on jääkaapissa yksi purkki hätävarana kun säilyy pitkään, pakattu 13.07, ja parasta ennen oho, näkyykin olevan aika vähissä, 07.08, on vissiin käytettävä pois..sit toisen virman tölkki, pakattu 01.08, ja parasta ennen 09.08..Olin aikoinaan rakentamassa erästä meijeriä, sinne vastaanotettiin maitoa 2 viikkoa ennenkuin pytyt täyttyivät senverran että alkoivat pussittamaan ja purkituskoeita kokeilemaan,asiakkaat eivät kyllä olleet tyytyväisiä maidon makuun silloin, nyt on tainnut jo aistit tottua tähän teolliseen makuun. Siihen aikaan maidot haettiin tiloilta joka päivä eikä niinkuin nyt, eräässä sorakuopassakin on yksi laituri johon keräilyautot tyhjentävät lastinsa perävaunuun vedettäväksi satojen kilsojen päähän sitten kun saa kuorman täyteen.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65793
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
onko tuo sitä iskussa valmistettua?    ite en ymmärrä miten tuolla saadaan maito tohon kuntoon jo monta päivää enne parasta.   ku ei etes virumaitu kokkaroitu monta päivää parasta jälkeen.    kahviin mänöö niiin vähän et väkisin vanhenee nopsemmin.

Puuha-Pete

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7393
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ei tuo kissa mitään kermaa tartte.   on niiiin lihava jo nyt.   kenen lie kun ....   just tallustaa tuolla pihalla..  kun aina aamusella tuloo ja päivällä sit johki aikaan häippäsee..    kesy, melkein antaa silittää.  mut on kuin sepe, laiska tekemään töitä..   millä lie pääskynpojilla elänny..

Onkohan laiskuuden lisäksi muutenkin kuin SetaZeus, eli yhtä huono laskemaan?
Masu pipi...?...klikkaamalla 5000 euroa ; )) ja mistä Faariin rengas kaikkein halvimmalla? Sarka-museostako? YMPYRÄPUINTIA!!!

Ihan niin kuin minä ja Köntys Sarka-museossa ennustettiinkin!

Mopomies

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8448
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
On vain yksi oikea F-1 moottori.

Rocketdyne F-1 ilman katalysaattoria, urearuiskutusta ja hiukkassuodatinta. Vetää äkeen kuin äkeen.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta. 

navettapiika

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta.
Sähän venytät kuin kunnon pohojalaanen..hienoa Sepe.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta.
Sähän venytät kuin kunnon pohojalaanen..hienoa Sepe.

Moommalaanen.

Jätkä

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta.

 Eikös ne Ahvenanmaalaiset lopettaneet sen Arla yhteistyön jo pari vuotta sitten ja he toimivat "Ålandsmejeriet" lipun alla.

Sepen pitäs tietää, että kun hän aloittaa lauseen melko varmalla valheella, niin loppukin on pelkkää satua.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta.

 Eikös ne Ahvenanmaalaiset lopettaneet sen Arla yhteistyön jo pari vuotta sitten ja he toimivat "Ålandsmejeriet" lipun alla.

Sepen pitäs tietää, että kun hän aloittaa lauseen melko varmalla valheella, niin loppukin on pelkkää satua.

Varmaan tää opas on tarkoittanut tätä. https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/ahvenanmaan-36-maitotilasta-9-siirtyy-arlan-leipiin-1.125293

  • Vieras
Vs: Lapsellista tulevaisuudenuskon luomista
ja ite tarkuitan nuilla maitoa jonka ostan kahvia varten.   kaslinki on kokkaretta noin kolme päivää muita aikasemmin oli merkki meijerillä mikä tahansa.   ja jääkaapin lämpö on +2 astetta.     parasta ennen ei mitään meininkiä.     viikon tai kolmen päässä..    oman tankin maitoa en kehtoo enää kun on miusta kerma kahvin pilake.

   Rakas vaimoni kävi viikonvaihteessa Ahvenanmaalla. Valiuhan lopetti siellä yhteistyön paikallisen meijerin kanssa. Nyt Arla on kumppani ja ovat tyytyväisiä. Näin kuulemma opas kertoi. Kuinka suuri osa suomalaasista pärjääkään ilman Valiuta.

 Eikös ne Ahvenanmaalaiset lopettaneet sen Arla yhteistyön jo pari vuotta sitten ja he toimivat "Ålandsmejeriet" lipun alla.

Sepen pitäs tietää, että kun hän aloittaa lauseen melko varmalla valheella, niin loppukin on pelkkää satua.

Varmaan tää opas on tarkoittanut tätä. https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/ahvenanmaan-36-maitotilasta-9-siirtyy-arlan-leipiin-1.125293

Sinun linkkisi on vuodelta 2015

Ja lähtö Arlan lipun alta vuodelta 2016

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/joukko-ruotsalaisia-luomutiloja-vaihtamassa-arlan-ahvenanmaan-meijeriin-1.144850

Ja kuka piru jollain lomamatkoillaan alkaa miettimään että mihin meijeriin paikalliset tuottajat laittavat maitonsa tai opas alkaisi kertomaan paikallisten maidontuotttajien meijeri yhteistyö kuvioita. Onko rouvasi pro-rahastuksen väkeä vai mistä on mielenkiinto maidontuotannon ja meijeriteollisuuden kuvioihin tullut hänelle?

Viimeksi muokattu: 06.08.18 - klo:18:48 kirjoittanut Jätkä