Sulla taitaa tuo kokin taito olla niin ruosteessa, että ihan sama mitä kaupasta ostat. Pilalle menee.
Taas sulla iski katkeruus.
Onko totuus katkeruutta ? Totuus on se, että kun tekee kanttarelli kastikkeet tai mustatorvisieni keiton ja laittaa siihen Kaslinkin juustokermaa, niin kukaan ei pysty sanomaan kunpaa siinä on Valiun vai Kaslinkin. Toinen vaan on 30% kalliimpaa. Että kuka se ryöstää kauppa vai Valiu.
Ja sinä kehut olevasi joku paremman ruuan ystävä ja käytät jotain juustokermaa kanttarellisoosin ym. tekoon.
Ihme ettet osta valmista valmiiksi tehtyä Pirkka kanttarellikastiketta tai sotke jotain Blå Band Kermakastiketta kanttarelien jokkoon.
Kun tekee itse, niin saa niin hyää kuin itse haluaa. Mutta itse aiheeseen. Kukaan ei erota Kaslinkin ja Valiun juustokermaa toisistaan, kun sitä lorauttaa vaikka uunilohen päälle. Täyttä satua että Valiu olis jotenkin parempaa.
Aihe oli tämä: oha miä ostannu kaslinkiikii mut en erehty toista kertoo.. Ja vastaus yllä.