Pää tulee vetävän käteen apulanta/myrkky-osastolla. Siitä tulee valitettavan kallis viljelylaji. Ja kuka siivoaa jäljet. Suuri osa Euroopan viljelyalueiden pohjavesistä on saastunut myrkyistä ikuisiksi ajoiksi käyttökelvottomiksi. Pitääkö sellaista jatkaa koko maailmassa? Siis ei apulanta/myrkky ratkaise yksin satotasoa. Siellä on viljelytekniikat, koneistus, lajikkeet yms, jotka pukkaavat satoa lisää entisiin aikoihin verrattuna. Siinä menossa luomukin pärjää kannoilla mukavasti. Öögeliä haaskaavat väkilannoitteet vaan sotkevat koko touhun ja myrkyillä korjataan loput viljelyvirheet. Helppoa, mutta kallista touhua sekä tulevien polvien elintasosta pois.
Sitten on vielä ravitsellisuus- ja terveelisyyspuoli. Esimerkiksi jokaiset apulantanurmirehunsyöjälehmät piereskelevät vatsa rikkonaisena vetelää vesipaskaa pitkin peräseiniä. Siellä väärän sorttiset nitriitit ja nitraatit pitävät eläimen vatsan suolinukat tulehtuneina. Sama asia ihmispuolella. Moni sairaus saa alkunsa näistä vatsanhäiriöaineista. Väärät valkuaiset aiheuttavat allergioita.
Ihmisilläkin olisi paljon helpompaa ja halvempaa kun söisivät LUOMUruokaa.
[/quote]
Landehandelle yks kysymys? Mites tähän sun skenaarioon suhtautuu suorakylväjät? Rounduppia syksyn ja keväin. Sihen tuhdit tautiaineet ja rikkaruohomrkyt? Mitä mieltä on suorakylväjät? Häh