Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211  (Luettu 10994 kertaa)

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12831
Iltalehti kertoo, että maustekurkun liemi kannattaa hyödyntää kokonaan muussa ruoanlaitossa. Tuossa tunnetun kurkkupajan tuoteseloste http://www.sauvonsailyke.fi/fi/kurkut/kokonaiset-maustekurkut/kokonaisia-maustekurkkuja-1700g-850g Etikan osuutta on vähennetty ja säilyvyyttä on parannettu E211-lisäaineella. E211 on vaarallista asperiinille yliherkille.
https://ekoodit.fi/E211/natriumbentsoaatti/ Eviran tyyli on se, että juuri missään ei ole mitään huomautettavaa. Erittäin tärkeä asia on jätetty mainitsematta. Taitaa olla niin iso virasto, ettei pikkuasioihin ennätä kiinnittää huomiota. Saattaa joku tärkeä työhyvinvointiprojektikin alkaa kusemaan, jos työasiat olisivat päivittäin tapetilla.
Mulla kesti pari vuotta metsästää naaman turpoamisen syytä. Lääkäri sanoi, että se (syy) voi olla mikä tahansa. Löytyi sitten lopulta suosikkikurkkupurkista.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015102620560139_ah.shtml
http://www.kemikaalicocktail.fi/2009/01/bentsoehappo-e210/

Viimeksi muokattu: 27.11.17 - klo:07:20 kirjoittanut pig24

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
https://www.evira.fi/elintarvikkeet/tietoa-elintarvikkeista/koostumus/elintarvikeparanteet/lisaaineet/e-koodit/e211/

Mä en viiti kantaa kaupasta sitä lientä. Ostan pelkät kurkut. 😀😁🎅


Viimeksi muokattu: 27.11.17 - klo:07:32 kirjoittanut Sepeteus

navettapiika

  • Vieras
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211

Eviran pääjohtaja kuuntelee vapaa-ajallaan avaruusääniä: ”Toistaiseksi mitään ei ole löytynyt"

60-vuotias Matti Aho työskenteli kesätöinään keinosiementäjänä ja päätyi opiskelemaan eläinlääkäriksi

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.214900

Lainaus
”Tiedän mikä on riskielintarvike, ja se lisää tuskaa kaupassa – etenkin ulkomailla. Ei minun tarvitse kuin vilkaista keittiöön, kun katse hakeutuu lattiaan.”
On se tuo lattia herkkäpaikka..minä kyllä seuraisin enemmänkin sitä vesihanan ympäristöä.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Venätällähän eivät etes votkaa saa alas ilman kurkkuja ja niiden liemiä.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Mut siellä varmaan vielä yleisemmin hallitaan  hapansäilöntä ym. luomummat menetelmät ?

Mut hyvä tietää tuo kurkkuliemhomma, joskus nuorena minullekin nous näppylöitä aspiriinista, no onneksi tuota ei lääkkeenä tarvia koskaan, toisin kuin vaikka disperiiniä.
A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 72051
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
elikkä verenpaineeseenkos sitä asperiinia otetaan... ei kun johonki vastaavaan..   ja nyt sen voi kuitata suolakurkkuliemellä.. kivaa!

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Ryssälässähän ovat vielä muodissa epäterveelliset säilöntäaineetkin kuten tuo etikka tai suola.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Mut siellä varmaan vielä yleisemmin hallitaan  hapansäilöntä ym. luomummat menetelmät ?

Mut hyvä tietää tuo kurkkuliemhomma, joskus nuorena minullekin nous näppylöitä aspiriinista, no onneksi tuota ei lääkkeenä tarvia koskaan, toisin kuin vaikka disperiiniä.

En muista edes koska tommosia myrkkyjä olisin tarvinnut. Aspiriinia käytetään myös veritulpan torjuntaan, sehän on kepulaisten suuri vaiva. Ainakin ministereillä.😀😁🎅

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Ryssälässähän ovat vielä muodissa epäterveelliset säilöntäaineetkin kuten tuo etikka tai suola.

Suola on pahempi myrkky kuin Roundup. Näin aina on mainostettu. 😀😁🎅

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 72051
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
ja suolaa saa laittaa vaikka kuin monta kiloa neliölle!    eikä evira etes moiti!

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Sepeteuksella yhtä paksut veret kuin jututkin. Kannattais hieman ohentaa.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Sepeteuksella yhtä paksut veret kuin jututkin. Kannattais hieman ohentaa.

Voin kuitenkin paljastaa, että kokonaiskolestrooli alle viis. Siis ilman lääkitystä. Simvastatiini tappaa. 😀😁🎅

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Ryssälässähän ovat vielä muodissa epäterveelliset säilöntäaineetkin kuten tuo etikka tai suola.

Suola on pahempi myrkky kuin Roundup. Näin aina on mainostettu. 😀😁🎅

Jätäppä suola pois ruokavaliosta, niin katotaan kuinka kauan vipellät... Tokihan runsas suolankäyttö nostaa verenpainetta, mutta silloin ongelmat, jotka sen aiheuttaa on aivan muualla. Järjettömintä on korvata sokeri, suola ja voi kevyttuotteilla, joissa sama makuaistimus tehnään epäluonnollisilla lisäaineilla.
A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
Ryssälässähän ovat vielä muodissa epäterveelliset säilöntäaineetkin kuten tuo etikka tai suola.

Suola on pahempi myrkky kuin Roundup. Näin aina on mainostettu. 😀😁🎅

Jätäppä suola pois ruokavaliosta, niin katotaan kuinka kauan vipellät... Tokihan runsas suolankäyttö nostaa verenpainetta, mutta silloin ongelmat, jotka sen aiheuttaa on aivan muualla. Järjettömintä on korvata sokeri, suola ja voi kevyttuotteilla, joissa sama makuaistimus tehnään epäluonnollisilla lisäaineilla.

Mulla on tossa pöytällä itse pyyettyä graavi siikaa,,,,,, hyäää. Suola sen tekee. 😀😁🎅

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Vs: Iltalehden ruokavinkki on syvältä - E211
elikkä verenpaineeseenkos sitä asperiinia otetaan... ei kun johonki vastaavaan..   ja nyt sen voi kuitata suolakurkkuliemellä.. kivaa!

Sen voi ajatella veren ohentimena, niinhän moni muukin päänsärkypilleri toimii. Kohtuukäytössä disperiini on päänsärkypillerinä edullisin ja melko ongelmaton sivuvaikutuksien suhteen.

Disperiini on myös ainoa lääke joka puree sydänlihastulehdukseen ja sitä voi ottaa myös ennaltaehkäisevään tyyliin lentsun yhteydessä. Sydänlihas kun on tärkein lihaksemme, niin siitä kannattaa pitää huolta. Lisäksi sitten vitamiineja ja kalaöljykapseleita.
A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's