Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!