Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Vuohi  (Luettu 14411 kertaa)

sts

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5
Vuohi
Tietäiskö kukaan minne vois tarjota vuohen maitoa etelä-savossa?

appu

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 73
Vs: Vuohi
Ei ole varma tieto, mutta jotain hataria muistikuvia on, että olen kuullut, että Suonenjoella Elintarvikehautomo Futuriassa(?) oleva juustola olisi ostanut vuohenmaitoa.

Teroman

Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)


Ei Savossa syödä kutunjuustoa, se on sellainen Satakunnan ja Varsinais-Suomen juttu.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52000
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)


Ei Savossa syödä kutunjuustoa, se on sellainen Satakunnan ja Varsinais-Suomen juttu.
Koskaan kuullukka moisesta tökötistä. Kuulostaa ihan landehoon touhuilta.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)


Ei Savossa syödä kutunjuustoa, se on sellainen Satakunnan ja Varsinais-Suomen juttu.
Koskaan kuullukka moisesta tökötistä. Kuulostaa ihan landehoon touhuilta.

Varsinaisesti kuttuun en ole koskenutkaan, kuin teurastusmielessä. Pikkupukin sisäfileet ovat aivan erinomaista herkkua. Anjovisfileen kokoluokkaa kun ovat, niin pukkeja piti tapaa kasakaupalla, jotta saatiin mahan täydeltä.   Kutunjuusto onkin sitten asia erikseen. Hyvälaatuiset juustot ovat mitä hienoimpia herkkuja.

SKNnnä osoittaakin olevansa näitä makkara-makarooni-ketsuppi-sinappilinjalaisia, joilla suukin on tehty pahvista. Eikä osaa hakea elintarvikkeitaan (ei ole yhtäkuin ruoka) kuin salesta ja tepan grillistä.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52000
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)


Ei Savossa syödä kutunjuustoa, se on sellainen Satakunnan ja Varsinais-Suomen juttu.
Koskaan kuullukka moisesta tökötistä. Kuulostaa ihan landehoon touhuilta.

Varsinaisesti kuttuun en ole koskenutkaan, kuin teurastusmielessä. Pikkupukin sisäfileet ovat aivan erinomaista herkkua. Anjovisfileen kokoluokkaa kun ovat, niin pukkeja piti tapaa kasakaupalla, jotta saatiin mahan täydeltä.   Kutunjuusto onkin sitten asia erikseen. Hyvälaatuiset juustot ovat mitä hienoimpia herkkuja.

SKNnnä osoittaakin olevansa näitä makkara-makarooni-ketsuppi-sinappilinjalaisia, joilla suukin on tehty pahvista. Eikä osaa hakea elintarvikkeitaan (ei ole yhtäkuin ruoka) kuin salesta ja tepan grillistä.

Campinkiä Vihreellä Turun sinapilla. Pastaa, makaroonia, vaaleeta leipää, nakkeja, lasangee riisiä ja kuskussia. Ja kaikkeen tietysti Felixin ketsuppia. Nam!
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Vuohi

Tee juustoksi ja mee torille,,,,,,,,,,,

Menee kiljuen kaupax
 8)


Ei Savossa syödä kutunjuustoa, se on sellainen Satakunnan ja Varsinais-Suomen juttu.
Koskaan kuullukka moisesta tökötistä. Kuulostaa ihan landehoon touhuilta.

Varsinaisesti kuttuun en ole koskenutkaan, kuin teurastusmielessä. Pikkupukin sisäfileet ovat aivan erinomaista herkkua. Anjovisfileen kokoluokkaa kun ovat, niin pukkeja piti tapaa kasakaupalla, jotta saatiin mahan täydeltä.   Kutunjuusto onkin sitten asia erikseen. Hyvälaatuiset juustot ovat mitä hienoimpia herkkuja.

SKNnnä osoittaakin olevansa näitä makkara-makarooni-ketsuppi-sinappilinjalaisia, joilla suukin on tehty pahvista. Eikä osaa hakea elintarvikkeitaan (ei ole yhtäkuin ruoka) kuin salesta ja tepan grillistä.

Campinkiä Vihreellä Turun sinapilla. Pastaa, makaroonia, vaaleeta leipää, nakkeja, lasangee riisiä ja kuskussia. Ja kaikkeen tietysti Felixin ketsuppia. Nam!

Tota mä just tarkoitin. Huolellisesti riiputetusta kyytöstä valmistettu pihvi kanttarellikastikkeen kera on sulle aivan outo ilmestys, saati ankanreisi käärittynä parmankinkkuun fenkolikastikkeella.
Toisaalta saahan tuon cämppinkin maun ja tahmaisen rasvan peitettyä Turun mustalla.

sorkkis

  • Vieras
Vs: Vuohi
Somerolla valmistavat kutunjuustoa . Kolattu muistaakseni . Kysy vinkkiä sieltä .

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Vuohi
Somerolla valmistavat kutunjuustoa . Kolattu muistaakseni . Kysy vinkkiä sieltä .

Joo pitää nostaa hattua niille kun ovat jaksaneet niiden koko ajan lisääntyvien hygieniasäädösten kanssa.

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Vuohi
Somerolla valmistavat kutunjuustoa . Kolattu muistaakseni . Kysy vinkkiä sieltä .

Joo pitää nostaa hattua niille kun ovat jaksaneet niiden koko ajan lisääntyvien hygieniasäädösten kanssa.

Janne on Huittisista JOKA liitettiin Vampulaan. Hyvä tyyppi.

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Vuohi
Somerolla valmistavat kutunjuustoa . Kolattu muistaakseni . Kysy vinkkiä sieltä .

Joo pitää nostaa hattua niille kun ovat jaksaneet niiden koko ajan lisääntyvien hygieniasäädösten kanssa.

Janne on Huittisista JOKA liitettiin Vampulaan. Hyvä tyyppi.

Ja erinomaiset juustot.

Teroman

Vs: Vuohi

Mistä niitä voi koe maistaa ?
 8)

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Vuohi
Mulla oli eniten asiallisia textejä!   ;D

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52000
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Vuohi
Mulla oli eniten asiallisia textejä!   ;D

 ;D ;D
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159