Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Kas kummaa  (Luettu 2561 kertaa)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Kas kummaa
Kyllä se Terminattorinkin on vaan vaihdettava juomansa näihin Sepeteuksen suosittelemiin:

http://yle.fi/uutiset/vaitos_viina_voi_ehkaista_sepelvaltimotautia/7668533

Jos vaan maksa kestää niin pumppu ei petä, verisuonet kiiltää puhtauttaan. Vaan valiolaiseen älä koske.

  Mulle takavuonna kemian proffessori sanos jotta rasva liukenee alkoholiin. Määräsi itselleen viskipaukut aamuin illoin. Nyt proffa on 104 v.

Puhuu palturia. Kumpikin palaa maksassa. Eli takuu varmasti maksa pamahtaa.

  Ai sää niiku väität, että alkoholi menee suoraan maksaan. Salli mun nauraa.

No jossain se häviää ja maksa polttaa alkoholin verenkierrosta. Eli kun alkoholi liottaa rasvan mennessään verenkiertoon, niin maksa rasittuu kaksinkertaisesti. Rasitus ois nolla jos ei nauttisi alkoholia kun rasva jäisi elimistöön.

  Niinpä, ongelma on tää osuustoimintapörssiruokateollisuus, joka piilottaa kaikka läskin makkarankuoreen. Kansa vetää sitä napaansa ja palanpainikkeeksi kossua.

 Meikä on viimeiset 20 vuotta syönyt lihaa joka rasva% on alle 3. Ei tuu rasvamaksaa.

carhu

  • Vieras
Vs: Kas kummaa
Kyllä se Terminattorinkin on vaan vaihdettava juomansa näihin Sepeteuksen suosittelemiin:

http://yle.fi/uutiset/vaitos_viina_voi_ehkaista_sepelvaltimotautia/7668533

Jos vaan maksa kestää niin pumppu ei petä, verisuonet kiiltää puhtauttaan. Vaan valiolaiseen älä koske.

  Mulle takavuonna kemian proffessori sanos jotta rasva liukenee alkoholiin. Määräsi itselleen viskipaukut aamuin illoin. Nyt proffa on 104 v.

Puhuu palturia. Kumpikin palaa maksassa. Eli takuu varmasti maksa pamahtaa.

  Ai sää niiku väität, että alkoholi menee suoraan maksaan. Salli mun nauraa.

No jossain se häviää ja maksa polttaa alkoholin verenkierrosta. Eli kun alkoholi liottaa rasvan mennessään verenkiertoon, niin maksa rasittuu kaksinkertaisesti. Rasitus ois nolla jos ei nauttisi alkoholia kun rasva jäisi elimistöön.

  Niinpä, ongelma on tää osuustoimintapörssiruokateollisuus, joka piilottaa kaikka läskin makkarankuoreen. Kansa vetää sitä napaansa ja palanpainikkeeksi kossua.

 Meikä on viimeiset 20 vuotta syönyt lihaa joka rasva% on alle 3. Ei tuu rasvamaksaa.


Eihän se osuustoimintapörssiruokateollisuus kenellekkään väkisin läskiä syötä. Jotkut vaan haluaa välttämättä sitä syödä. Halvalla saa halpaa makkaraa.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Kas kummaa
Sepen fileet muuttuvat rasvaksi jos niitä ylen syö. Laitetaas Terminaattorin puolesta "oikea" linkki:

http://www.valio.com/ammattilaiset/ravitsemus_ja_terveys/paljonko-proteiinia-tarvitaan/

Mutta Sepellähän ei ole paino-ongelmia, vieläkin kutsuntamitoissa, ruppa melkein kuin veistos, mitä nyt vähän ryppyjä ja löysää nahkaa mutta se sallittakoon. :)
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71959
Vs: Kas kummaa
ja aikas kuivaa on liha jos rasva alle 3!   ite kyllä tykkään syödä oikeaa lihaa ja rasvaakin... mutta ei sitä nyt tartte kottarillista sisäänsä kerralla lappaa..                 voita ja kermaa käytän sapuskan teossa ja suolaakin  ja silti ei kesseliä löydy...              tuo liikkuminen muilla kuin moottoreilla ja ruumillinen työ pitää nuo kalorit kyllä jossain muualla kuin tuolla....

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Kas kummaa
On se filee kyllä niiiiiiin kuivaa grillata. Mutta laitappa kasleria sekä sian vattapaitaa niin jo on makiaa. Ja sitä kossua päälle jottei rasvat hymähdä puolitiehen! Ja grillatessa palaa aina pari tupangiakin...
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Kas kummaa
Ja käräyttää sen pinnan kunnolla ruskeaksi, niin johan maittaa.. vähän karsinogeenejä palan painikkeeksi, niin eipä tarvi vanhainkodissa märissä vaipoissa oleskella.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71959
Vs: Kas kummaa
ja tuo on taas tota.   isäukkovainaa söi aikanaan aikas paljon paistettua ja kunnolla kuorella muodostettua lihaa ja vaipat oli vain viimeisenä kolmena viikkona ennen kuin poistui    87 vuotiaana... sotavammaisena.                     tartteisko ihmisen tuon vanhemmaksi elääkään???   mielestäni ei!

navettapiika

  • Vieras
Vs: Kas kummaa
Kyllähän tuossakin on sarkaa kynnettäväksi..  Aika nuorena tuota porukkaa nykyselläänkin vaan lähtee..

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Kas kummaa
Kyllä se Terminattorinkin on vaan vaihdettava juomansa näihin Sepeteuksen suosittelemiin:

http://yle.fi/uutiset/vaitos_viina_voi_ehkaista_sepelvaltimotautia/7668533

Jos vaan maksa kestää niin pumppu ei petä, verisuonet kiiltää puhtauttaan. Vaan valiolaiseen älä koske.

  Mulle takavuonna kemian proffessori sanos jotta rasva liukenee alkoholiin. Määräsi itselleen viskipaukut aamuin illoin. Nyt proffa on 104 v.

Puhuu palturia. Kumpikin palaa maksassa. Eli takuu varmasti maksa pamahtaa.

  Ai sää niiku väität, että alkoholi menee suoraan maksaan. Salli mun nauraa.

No jossain se häviää ja maksa polttaa alkoholin verenkierrosta. Eli kun alkoholi liottaa rasvan mennessään verenkiertoon, niin maksa rasittuu kaksinkertaisesti. Rasitus ois nolla jos ei nauttisi alkoholia kun rasva jäisi elimistöön.

  Niinpä, ongelma on tää osuustoimintapörssiruokateollisuus, joka piilottaa kaikka läskin makkarankuoreen. Kansa vetää sitä napaansa ja palanpainikkeeksi kossua.

 Meikä on viimeiset 20 vuotta syönyt lihaa joka rasva% on alle 3. Ei tuu rasvamaksaa.


Eihän se osuustoimintapörssiruokateollisuus kenellekkään väkisin läskiä syötä. Jotkut vaan haluaa välttämättä sitä syödä. Halvalla saa halpaa makkaraa.

  Se on totta. Mutta kun siihen laittaa sekaan natriumglutamaattia, niin se koukuttaa.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71959
Vs: Kas kummaa
ja koukuttaa ketä?   ihan kuin tupakki... ite poltin aikoinani yhen askin ja totesin että ei miuva varten...  ihan sama viskin kanssa... ja ........