Tosta siasta muuten tuli mieleen että Suomalaiset on kyllä mestareita! EUROOPAN HALVIMMASTA RAAKA-AINEESTA ONNISTUTAAN TEKEMÄÄN EUROOPAN KALLEINTA RUOKAA!
Lainaus käyttäjältä: Terminator II - 20.07.16 - klo:07:39Tosta siasta muuten tuli mieleen että Suomalaiset on kyllä mestareita! EUROOPAN HALVIMMASTA RAAKA-AINEESTA ONNISTUTAAN TEKEMÄÄN EUROOPAN KALLEINTA RUOKAA!Olisikohan se tehoton teurastamokenttä ihan tosiasia.. Ja jos HK:n suunnittelema Viro-teurastus tulee niin miksi rahdata edes valmiita lihoja tänne, kun ne voi tehdä eineksiksi jo Virossa.. Osan raaka-aineistakin saisi näppärästi sieltä, kuten työvoimankin..Suomalainen duunari on tainnut hinnoitella itsensä ulos näiltä markkinoilta.
... kilpailukykyistä tuotetta! just jooo.. tosa just liiterissä yks saksan sukulainen nauro että onpa kallista pekoni täällä... kun samaa saa pikkasen halvemmalla heillä kotona... mutta kun meillä on tämä riisto alvi joka paikassa........
Halpa vilja - halpa viina ja olut olisi parempi yhdistelmä.
Suomessa on nyt historian halvin ruoka=10% tuloista menee ruokaan. Tietysti laiskat ihmiset ostaa pelkästään valmis eineksiä ja net maksaa hiukan enemmän. Esimerkiksi Luomu ruuassa on hyvä hinta laatusuhde, ostan aina sitä.
Lainaus käyttäjältä: Terminator II - 20.07.16 - klo:07:39Tosta siasta muuten tuli mieleen että Suomalaiset on kyllä mestareita! EUROOPAN HALVIMMASTA RAAKA-AINEESTA ONNISTUTAAN TEKEMÄÄN EUROOPAN KALLEINTA RUOKAA!Jokaiseen ruokaan kun lisätään liraus maitoa / sen jalosteita, saadaan kallista aikaan. Näin helppoa se on.