Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.  (Luettu 2598 kertaa)

H Hehtolitra

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2569
Heinohan kai puhuu herne, muikku ym. vellistä, mutta mistä lajikkeesta hämäläinen saisi parhaan makuisen hernesoppansa?.

mah

  • Vieras
Jalostajan? :-X

Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.
Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52022
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Heinohan kai puhuu herne, muikku ym. vellistä, mutta mistä lajikkeesta hämäläinen saisi parhaan makuisen hernesoppansa?.

Kattelin tuossa mennäviikolla apilas-dokkarin. Hän tykkäs herneistä mutta Eeva Ruskea ei oikeen diggaillut pörisevästä apilaksesta joten yksikiveksinen 24:ää ainetta piikittävä narkkari ei koskaan päässyt olemaan sillai naisen kanssa vaan tyytyi koiriinsa.

Näin se dokkari kertoi. :o
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Maa-Anssi

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1373
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.
Tahi sitten pätkii sekaan makkaraa  :D
Eipä olekaan tullut "tuunattua" ärvää vielä koskaan.
Voikko tehdä ja voikko samalla olla tekemättä!
--Selkeää ohjeistusta tuvan puolelta, ihan kuin tukia hakiessa

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65866
  ei tartte kuin jalostajan  tapion palviliha hernekeitto purkin ja hieman vettä... on maistuvaa ja en enää laita edes sinappia tuohon.

H Hehtolitra

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2569
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.

Vaikka olenkin vain maalaismies, en sentään vielä ole purkkiruokiin alentunut.

Mutta sitähän en tänä päivänä tiedä, mitä tulevaisuudessa kunnan vaivaistalossa eteen työntävät.

Se ainakin on selvää, että palstalla ei ole herneenviljelijöitä.
Tai sitten eivät välitä mitä tuottavat.

Soppatykkikauppiaat tietävät, mutta heille lajike on liikesalaisuus.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.

Vaikka olenkin vain maalaismies, en sentään vielä ole purkkiruokiin alentunut.

Mutta sitähän en tänä päivänä tiedä, mitä tulevaisuudessa kunnan vaivaistalossa eteen työntävät.

Se ainakin on selvää, että palstalla ei ole herneenviljelijöitä.
Tai sitten eivät välitä mitä tuottavat.

Soppatykkikauppiaat tietävät, mutta heille lajike on liikesalaisuus.

Joistakin lajikkeista jäi se kuori kellumaan sopan pinnalle. 

On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65866
ja sitä oli k-kaupan avajaisissa tarjulla...