Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Nyt, äkkiä...  (Luettu 1304 kertaa)

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Nyt, äkkiä...
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Nyt, äkkiä...
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....

 Jos puuttuu makuaisti niin rypsiäkin voi käyttää ;D

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Nyt, äkkiä...
Tuemme Kreikkaa, jätämme kotimaiset sikunaöljyt kauppaan. Ostamme aitoa oliiviöljyä ynnä fetaa. :)
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Nyt, äkkiä...
Tuemme Kreikkaa, jätämme kotimaiset sikunaöljyt kauppaan. Ostamme aitoa oliiviöljyä ynnä fetaa. :)

  Näin on tehty jo vuosia. Aito feta on lampaanmaidosta tehty. Lehmänmaidosta ei voi tehdä fetaa.
Mitä öljyyn tulee, meillä käytetään vain oliivia.  :) Joskus ennenmuinoin oli sitä rypsistä tehtyä teräketjuöljyä. Sitä tuli käytettyä sahassa. Metässä haisi munkinrasva ;)

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Nyt, äkkiä...
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....

 Jos puuttuu makuaisti niin rypsiäkin voi käyttää ;D

Paistamisessa rypsi ajaa saman asian, muutoin tiedän oliiviöljyn hyödyt.....

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12828
Vs: Nyt, äkkiä...
80 % vettä ja 20 % öljyä, jos kuulin oikein.
https://youtu.be/DZLJVVfxY_Q

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71971
Vs: Nyt, äkkiä...
ite en niin hirveesti tykkää oliven mausta ja siksi käytän paistoon ja muuhun sen kaltaiseen vain voita.   kyllä rypsiä sentäs ruokankin voi laittaa...