Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe On se kumma juttu  (Luettu 2797 kertaa)

navettapiika

  • Vieras
Vs: On se kumma juttu
Vaan ei se liha kelpaa nykyihmiselle siellä kaupassa, vaikka olisi halpaakin.. tänään oli possun ulkofile tarjouksessa, siinä sitä pötkötti hylly täynnä, mutta kun oli 1,5 kilon palasena niin asiakkaat kiersi kaukaa..ei ole puukkoja enää keittiöissä, saati mausteita.. :o

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Vs: On se kumma juttu
Vaan ei se liha kelpaa nykyihmiselle siellä kaupassa, vaikka olisi halpaakin.. tänään oli possun ulkofile tarjouksessa, siinä sitä pötkötti hylly täynnä, mutta kun oli 1,5 kilon palasena niin asiakkaat kiersi kaukaa..ei ole puukkoja enää keittiöissä, saati mausteita.. :o

Eix toi vähintään yx possun filee mene teidän sakilla kuin kiljuen....

Toi possun ulkofilee tarjouksessa on aika halpaa makkaraan verrattuna....

navettapiika

  • Vieras
Vs: On se kumma juttu
Vaan ei se liha kelpaa nykyihmiselle siellä kaupassa, vaikka olisi halpaakin.. tänään oli possun ulkofile tarjouksessa, siinä sitä pötkötti hylly täynnä, mutta kun oli 1,5 kilon palasena niin asiakkaat kiersi kaukaa..ei ole puukkoja enää keittiöissä, saati mausteita.. :o

Eix toi vähintään yx possun filee mene teidän sakilla kuin kiljuen....
Ei riitä, ostin kaksi.. ;D

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71742
Vs: On se kumma juttu
ai meinasitte syödäkin kanssa.   tuo että mikä ei ole pakattu 100 gramman paloihin ei kelpaa, on kyllä syvältä.
             joskus aikoinani ostin kolmekiloa vanhan ajan savukinkkua niin myyjä oli heliänä että elä nyt koko possua vie...    laitoin osan pakkaseen kun sitä ei tienny milloin lisää saa.. nyt jo kaipais lisää...   kun yksin syö....

navettapiika

  • Vieras
Vs: On se kumma juttu
Ja oli siihen tiskiin jääneet ne suomalaiset kirjolohetkin, norjalainen oli nätisti vakuumissa ilman ruotoja, se kelpasi.. ei ne suomalaiset kokonaiset. Minä otin kokonaiset niin saa kattikin pään..ja on mitä savustaa, ei tarvi ihan turhan takia lämmitellä. ;D