Ei voi, jos Stubbi on mukana, niin demarit jää ulos ja silloin ei saada vakaata hallitusta joka kykenee tekemään kovia päätöksiä 
Porvarihallituksen aika ei ole nyt, kokoomus näytti kykynsä ja kusessa ollaan, kyllä kokoomus jää hallituksen ulkopuolelle 
Ei sille mitään voi 
--onpa masentavaa.Rinne ei suostu mihinkään leikkauksiin ,johan se hyppi kuin raivo härkä kun palkkojen leikkauksista puhuttiin.
No,mennään sitten Kreikan perässä kohti kurjuutta 
se kun vaan on sellainen asia, jotta se palkan taso ei merkitse mitään, jos töitä ei ole. aivan sama onko tunnin hinta euro vai tonni, jos työn teettäminen ei ole kannattavaa. mutta jos työt saadaan käyntiin, niin tottakai työmies on palkkansa ansainnut ja ostovoimalla lähtee talous nousuun.[/quote]
Tietäisin paljonkin töitä, joita kannattaisi teettää eurolla, mutta ei tonnilla. Jotkut SAK:n neropatit tosiaan ovat lausuneet, että ei ongelmana ole työn hinta, vaan se, ettei työtä ole. Eivät ole huomanneet, että Kiinassa on.
Tuo ostovoima on kanssa ihme lääke. Suomikin on velkaelvyttänyt vuodesta toiseen, mutta ei vain tapahdu mitään. Kreikka kasvatti ostovoimansa niin korkeaksi, että meni koko maa konkurssiin. Myös Ranska on pitänyt huolen ostovoimastaan. Euroopan maista sisäisen devalvaation politiikkaa on suunnitelmallisesti harjoittanut vain Saksa.
Kumma, kun sellaiset maat kuin Eritrea tai Haiti eivät ole keksineet käyttää tuota ostovoiman kasvattamista taloutensa veturina. Pitäiskö jonkun käydä sanomassa niille? Viis siitä, ettei teilä ole juuri mitään vientituotteita ja ruoka ja vaatteet pitää ostaa valuutalla. Alkakaa vain maksaa kaikille 2000 dollarin kansalaispalkkaa, niin ostovoima ja kulutuksen kasvu pistävät talouden rattaat pyörimään. Haiti nousuun! Alas povarit!
Aikoinaan Portugalissa oli paljon vaateteollisuutta, kun mm. Luhta siirsi sinne tuotantoaan. Suomalaiselle duunarille piti maksaa 10 000 mk, mutta portugeesi teki kahdella tuhannella. Portugalilainen tuli kuitenkin toimeen, koska ruoka ja monet päivittäistavarat maksoivat vain puolet Suomen hintatasosta. Asuminen oli vieläkin paljon halvempaa ja erilaiset palvelut maksoivat vain neljänneksen Suomen hinnoista. Tietenkin myös vaatteet olivat edullisia, jos kohta samasta hintaedusta pääsi nauttimaan suomalainenkin kuluttaja - ainakin hiukan. Sitten tuli Euro.
Yhteisvaluutta yhdenmukaisti hinta- ja palkkatason aika nopeasti. Ei täysin, mutta erot pienenivät murto-osaan. Portugalissa se tarkoitti palkkojen nousua. Palkkataso, joka ennen oli 20 % Suomen hintatasosta, nelinkertaistui. Ostovoima kasvoi. Talous lähti kasvuun. Tavaroiden ja palvelusten hinnat lähtivät nousuun. Mutta mitä teki Luhta? Siirsi tuotantonsa ensin Viroon, sitten Aasiaan - ja niin tekivät kaikki muutkin.
Manuela, entinen ompelija nautti nyt samansuuruista työttömyyskorvausta kuin oli hänen palkkansa ennen Euroaikaa. Muistattehan, 20 % Suomen palkkatasosta. Kaikki hyvin? Ei ihan. Elinkustannukset ovat nykyisin 80 % Suomen tasosta.
Mikä nyt lääkkeeksi? Ostovoimaa lisää, sanoo Pablo Arhinmaque, paikallinen vasemmistopoliitikko, vaikka velaksi. Ei ongelma ole siinä, että palkkataso olisi liian korkea. Työtä vain ei ole!