Lisäaineista: Eräs kurkunpurkittaja on minimoinut etikan määrän ja korvannut sen E211:llä. Tuo aiheuttaa asperiiniallergikolle samat oireet kuin asperiini. Kesti aika monta vuotta saada tuokin selville. Yksikään lääkäri ei keksinyt mitään. Googlesetä vihjasi. Toinen vekkuli on sulfiitit. Niitä on lantratuissa oluissa eli keskarissa. (Joku puolue haluaa, että lantrataan lisää
)
Nyt karppauskokeilussa on menossa vaihe 2. En saanut vähennettyä hiilihydraatteja riittävästi. Silmiin osui mafiapäällikö Bernardo Provenzanon ruokavalio. Tuo söi lähinnä herasta lämmittämällä saatavaa juustoa ja sikuri-nimistä rehua. Kokeilen itse parmesanjuustoa ja salaattisekoitusta. Aika hyvä - ei tee enää mieli leipää.
Mitä tulee tri Toloseen, en ole lukenut tuon kirjoja. Nuori ruotsalainen lääkäri kirjoittaa ihan samoja juttuja. Meitä poloisia on vedätetty kolesterolihuijauksella vuodesta 1984 alkaen.