Nuo grillit on no saa niillä , jotain käristettä aikaseks, mutta hankkikaa kunnon palviuuni! Ai että tulee hyvää
Onnistuu tuo savustaminen ja palvaaminen noissa grillisäkin ihan hyvin tai ainakin kohtalaisesti.
Pakastekanalle jos tahtoo miedosti savunmakua niin se esikypsenetään yrtti/ suola vedessä ja loppu savustus siinä grillissä (15-20 min). Weeberillä on ainakin sellaisia savulastu rasioita jonka voi laittaa polttimen yläpuolelle että savua tulee (samanlailla se lastu palaa alumiinirasiassa tai suoraan parilan päällä)
Suolattu kasleriin onnistuu sitten jo (aito) palvaaminen grillissä mutta aika hupaa on kaasulle kun liekki on toista vuorokautta päällä ja lastujakin joutuu lisäämään sillointällöin. Ihan pikkupalaa ei kannata alkaa palvaamaan.