Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Muistattekos....  (Luettu 3637 kertaa)

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26666
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Muistattekos....
Margariinista johtuneen hälyn aikoinaan . Margariinissa käytettiin eläinrasvaa .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Muistattekos....
Margariinista johtuneen hälyn aikoinaan . Margariinissa käytettiin eläinrasvaa .

   Ennen pantiin mirrit multaan ,nyt ne pannaan suvikultaan,,siis kuoltuaan..

navettapiika

  • Vieras
Vs: Muistattekos....
Parasta on vain syödä voita ja kuolla ajallaan. ::)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Muistattekos....
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Köntys

  • Vieras
Vs: Muistattekos....
Parasta on vain syödä voita ja kuolla ajallaan. ::)

Ei, vaan rypsiöljyä  ;)

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Muistattekos....
Parasta on vain syödä voita ja kuolla ajallaan. ::)

Ei, vaan rypsiöljyä  ;)

  Minä en saa rypsiöljyä pysymään leivän päällä niin paksulti kun käytän voita..Pitää olla ainakin puoli senttiä että maistuu..

navettapiika

  • Vieras
Vs: Muistattekos....
Se on kyllä ongelma tuon rypsin kanssa, että pakastaa se pitää ennen kuin leivällä suostuu pysymään. Ja oudon makusta, kun ei suolaa lainkaan..syödään vaan reilusti voita ja paksulti. ;D

Jätkä

  • Vieras
Vs: Muistattekos....

by iltalehti

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71966
Vs: Muistattekos....
voi on voita ja sitä net syö tuolla ulkomaillakin, jopa valiolaistakin.    ja kyllä se muikkukin maistuu ihan toiselta kun kunnon ruisjauhoissa ja voissa paistaa.  ei toimi yhtään margariinin ja vehnäjauhon kanssa.                   sama se on muuten karjalanpiirakan kanssakin, ei maistu vehnäjauhoinen ja margariinillä voideltu.    mutta aikuisten oikeesti miksei sitä voita yksinkertaisesti voi syödä.

Köntys

  • Vieras
Vs: Muistattekos....
Se on kyllä ongelma tuon rypsin kanssa, että pakastaa se pitää ennen kuin leivällä suostuu pysymään. Ja oudon makusta, kun ei suolaa lainkaan..syödään vaan reilusti voita ja paksulti. ;D

Kyllä suolaton voikin on oudon makuista. Voihan siihen rypsiöljyyn ripotella suolaa ja ottaa pullosta hörpyn aina palan painikkeeksi  ;)

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Muistattekos....
Margariinista johtuneen hälyn aikoinaan . Margariinissa käytettiin eläinrasvaa .

Muistan ton ajan ja parhaimmat munkit paistettiin/keitettiin siinä eläinrasvassa.....myöhemmin moni/kaikki  valmistaja siirtyi käyttämään kasvirasvoja tuotteissaan....

maanviljelija

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4350
Vs: Muistattekos....
Aku on välillä töissä Kattivaaran margariinitehtaassa, monikohan lukija nykyään ymmärtää vitsin? :-\
Jos tunnelin päässä näkyy valoa...se on juna.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Muistattekos....
Aku on välillä töissä Kattivaaran margariinitehtaassa, monikohan lukija nykyään ymmärtää vitsin? :-\

Kaikki me kalkkeutuneet Aku Ankka-fanit. Aika pitkään Aku oli tuolla margariinitehtaassa töissä, pisin ura Akun työsaralla. ;D

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Muistattekos....
Aku on välillä töissä Kattivaaran margariinitehtaassa, monikohan lukija nykyään ymmärtää vitsin? :-\

Luulisin että aika harva ja tuskin tuohon aikoinaan kovinkaan moni uskoi.....eihän tuossa olisi ollut edes mitään järkeä......

Ja nyt moni ihmettelee yhä ett mistä tässä on kyse.....

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Muistattekos....
Muistan ton ajan ja parhaimmat munkit paistettiin/keitettiin siinä eläinrasvassa.....myöhemmin moni/kaikki  valmistaja siirtyi käyttämään kasvirasvoja tuotteissaan....
Kookosrasva parasta, tuli kokeiltua itsekin vappuna.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/04/18/parhaat-munkit-perinteisella-rasvalla
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.