Keraamiselle tasolle pitäs löytää jostain hyvä pannu. Sellanen minkä pinnoite kestää eikä pohja ei ole heti kiero tai ainakin kestää lämpöä kohtuudella ettei ala keikkumaan. Edellinen kesti varmaan vuoden ja pinnoite on vielä kohtuullinen mutta keikkuu liedellä. Valu on toki valua mutta saisi olla pinnoitettua mallia.
Mulla on ollu tuo sveitsiläinen kolme vuotta.
Eli onko se Swiss Diamond?
Just tämä. Oli tarjouksessa, niin päätin kokeilla. Parempi on kuin joku Hacmannin kovanaama. Sellainenkin on meillä.
Haa, nyt on halvempi brassailla kuin traktoreilla yms. ajosilppureilla. Swiss Diamond HD Pro on, liesi on perinteinen, mutta sopii kaikille.Hyvin on toiminut. Ulkosivut on tahreentuneet eikä aivan vähällä puhdistu.
Kun kerran kehumaan ruvettiin, nokitetaan padalla:
Revolt pata on ainoa joka sopii sekä induktioliedelle että mikroon, tietty myös uuniin ja jopa pakastimeen. Pohjassa on sellaiset korokerinkulat, eli kosketuspinta levyyn on pieni, eikä oikein toimi levyllä.