""--((Puolensataa lihasikaa lähtee, ja luokitus antaa vain yhdelle sen hinnan, joka on so*****. Lottokin on antoisampaa.))--""
1 käypä ja 49 viallista
Saksassa oli x aikaa sitten projekti, jossa tuottajat puuttuivat teurastamoiden epäilyttäviin lihaluokituksiin. Ei vaan heti löydy.
Täytyi vielä osuuskuntahengessä kokeilla kolmella lehmällä että mitä HK käytännössä maksaa. Yksi oli päälle päin vähän tukeva, muut eivät. Yli 300kg painoi jokainen, ja o- luokkaan sentään luokittuivat. Mutta toki jokaiselle rasvaisuusluokaksi 4, siitä 40 sentin vähennys ja tilityshintaa jäi komeat 2,08€/kg... Ja nämä lähtivät ennen kuin HK laski hintaa vielä vähän lisää. Nyt se käytännön maksimihinta lypsylehmälle olisi kai 2,05€. Sisältäen lisät...
Tietääkö joku luokitetaanko kaikki Paimiossa eri firmoille teurastetut naudat saman ihmisen toimesta ja samalla tavalla?