Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe HK ja lihantuonti  (Luettu 2072 kertaa)

Veeti

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13633

milkboi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4541
  • Kiima ja kateus.Ne maailmaa pyörittää.
Vs: HK ja lihantuonti
hyvä pointti alentaa vasikan ja lihan hintaa.pakkanen pullistelee kengurun lihaa :o
On se hienoo...lehmät lypsää yötä päivää,pyhät arjet,,,ja kustannukset laukkaaa!Pessimisti ei pety.

antti-x

  • Vieras
Vs: HK ja lihantuonti
HK laskee muuten sian ja lehmän lihan hintaa alkaen ensi viikon alusta, mutta välityspossujen hinta nousee 1,5 eurolla, onnea vaan lihasikaloille. :)

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65862
Vs: HK ja lihantuonti
kenenkäs se hyvä mainos taas olikaan.......?

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: HK ja lihantuonti
Semmosta se on, tämmösenä aikana  :o
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: HK ja lihantuonti
Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: HK ja lihantuonti
Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.

Lapinlihasta ei voi sanoa samaa, kinkutki taitaa olla tanskan tuontia mitä myypi  :(
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: HK ja lihantuonti
Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.

Lapinlihasta ei voi sanoa samaa, kinkutki taitaa olla tanskan tuontia mitä myypi  :(
Aika pitkältihän näiden pienempien toimijoiden tuotanto perustuu tuontilihaan.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: HK ja lihantuonti
Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.

Lapinlihasta ei voi sanoa samaa, kinkutki taitaa olla tanskan tuontia mitä myypi  :(
Aika pitkältihän näiden pienempien toimijoiden tuotanto perustuu tuontilihaan.

Poro on sentään osittain kotimaista  :D
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65862
Vs: HK ja lihantuonti
eikö tuosta pienten tuontitouhusta ole sitten selvä päätös siihen että vain suuret virmat suomessa ovat kotimaisen käyttäjiä;   eli on tärkeää antaa valiollekin täysi työrauha ja kasvunpaikka.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65862
Vs: HK ja lihantuonti
täällä ei taida kohta mikään toiminta olla kustannustehokasta.   on se ihme että mikään ala, edes prostituutio ei kannata täällä.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: HK ja lihantuonti
täällä ei taida kohta mikään toiminta olla kustannustehokasta.   on se ihme että mikään ala, edes prostituutio ei kannata täällä.

Tämä filosofien tulevaisuusraportit on semmonen ala, että tulee pätäkkää  :o
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

jeep

  • Vieras

Paalaaja

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3179
Slippin 'n sliding