Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.
Lainaus käyttäjältä: Pigman - 04.01.14 - klo:00:15Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.Lapinlihasta ei voi sanoa samaa, kinkutki taitaa olla tanskan tuontia mitä myypi
Lainaus käyttäjältä: Herpertti - 04.01.14 - klo:00:26Lainaus käyttäjältä: Pigman - 04.01.14 - klo:00:15Jos Ruotsissa lihaomavaraisuus on 50-60% niin jostainhan se liha on sinne tuotava. Aina on muistettava, että Suomessa HK, Kariniemi, Tamminen ja Kivikylä tuotemerkillä myytävät tuotteet on aina tehty Suomalaisesta lihasta.Lapinlihasta ei voi sanoa samaa, kinkutki taitaa olla tanskan tuontia mitä myypi Aika pitkältihän näiden pienempien toimijoiden tuotanto perustuu tuontilihaan.
täällä ei taida kohta mikään toiminta olla kustannustehokasta. on se ihme että mikään ala, edes prostituutio ei kannata täällä.
http://www.youtube.com/watch?v=dGqw2gu1zX8