Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Kinkku  (Luettu 4024 kertaa)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52003
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Kinkku
HOOOOOOOOOOOOOOOOOJOLUA1111
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
Vs: Kinkku
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....



kaipa ne pakastekinkun paistamisen perusteet on noi riitävän pitkä sulatusaika, huoneenlämpöön, rapiat sata astetta paistolämpötila ja paistetaan kypsäksi asti. porkkanan voi järsiä raakanakin, mutta sika pitää paistaa kypsäksi. tuollainen 93-95 astetta sisältä. sitten se on kypsää. ja mureaa.
Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
Vs: Kinkku
HOOOOOOOOOOOOOOOOOJOLUA1111




ssssssssssmmooooooooooooooooooooo ;)
Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Kinkku
Siis täysin luuton rullakinkku.....taikajauheella kuten sitä itse kutsun, ja leivinuunipaistolla sain ihan kohtuullisen tuloksen mutta aina kiinnostaa se paras tulos...

Rullakinkku meiläkin . Sinappia ja korppujauhetta ja vot hyvää .

Kotimaista tietenkin .

Eikä mishän nimesä ainakhan tanskalaista...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."