Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Luomujussi - 22.12.13 - klo:16:54

Otsikko: Kinkku
Kirjoitti: Luomujussi - 22.12.13 - klo:16:54
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 22.12.13 - klo:17:05
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....

Otitko siitä lahjarullakinkusta paperin pois? Jos se hyvä maku johtukin siitä paperista?

Luuton juhlakinkku paistetaan huomenna, runsaan nesteen kera.
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Luomujussi - 22.12.13 - klo:17:09
Siis täysin luuton rullakinkku.....taikajauheella kuten sitä itse kutsun, ja leivinuunipaistolla sain ihan kohtuullisen tuloksen mutta aina kiinnostaa se paras tulos...
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: sorkkis - 22.12.13 - klo:18:49
Siis täysin luuton rullakinkku.....taikajauheella kuten sitä itse kutsun, ja leivinuunipaistolla sain ihan kohtuullisen tuloksen mutta aina kiinnostaa se paras tulos...

Rullakinkku meiläkin . Sinappia ja korppujauhetta ja vot hyvää .

Kotimaista tietenkin .

Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: +250 - 22.12.13 - klo:18:56
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....

Otitko siitä lahjarullakinkusta paperin pois? Jos se hyvä maku johtukin siitä paperista?

Luuton juhlakinkku paistetaan huomenna, runsaan nesteen kera.
Tuleeks teille anoppi vai sun äiree käymään,ettei tartte joulunjälkeen kirota rypsiporsasta ;D ;D
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Oksa - 22.12.13 - klo:19:06
ai että!  vieläkii tulee vesi kielelle!         laitoin kinkun puulla lämmitettyyn uuniin kun läksin viemään tutuille joulukukat ja kun palasin niin ovella jo tuoksui hyvä ja siellähän se ;   kinkku oli paistunut n. 115 asteen lämmösä meheväksi ja makoisaksi taideteokseksi!   sinappihuntu van korppujauhoin kara pääle ja nam!   oli sit hyvää!      paistoin tuon kamanan kanss samalla kun kuorruitin kinkun, rapeaksi ja sehän onkii pirun hyvää syödä!
  kinkun sisälämpö oli päälle 90! mutta siitä sit tuleeki hyväääääää!   eikä kuivaaa!                kunnon konjamiinit pälle niin meikä pärjää koko joulun kinkulla!
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: uneton - 22.12.13 - klo:19:42
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....
niin missäs muuallapaistoit kuin uunissa sitä kinkkua kun sanot että pääosin.oliko auringonpaistetta loput
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Jätkä - 22.12.13 - klo:19:44
Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....
Kannattaa ainakin sulattaa kunnolla. Lihan pitää olla yli +10 asteista ennen uuniin laittoa. Jääkaapissa kinkku sulaa muutamassa päivässä.
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 22.12.13 - klo:19:46
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....

Otitko siitä lahjarullakinkusta paperin pois? Jos se hyvä maku johtukin siitä paperista?

Luuton juhlakinkku paistetaan huomenna, runsaan nesteen kera.
Tuleeks teille anoppi vai sun äiree käymään,ettei tartte joulunjälkeen kirota rypsiporsasta ;D ;D

Mun äiree osti kinkun ja anoppi tulee sen paistamaan. Mää vahdin ja tissuttelen. ;D
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SAS - 22.12.13 - klo:19:51
Tuore 6,8 kg odottaa vielä paistoa.Miten on pakastekinkkujako paistelette ?
Ikä päivänä en päästäisi anoppia kinkkuani paistamaan ennen olisin ilman kinkkua. ???
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 22.12.13 - klo:19:51
Tuore 6,8 kg odottaa vielä paistoa.Miten on pakastekinkkujako paistelette ?
Ikä päivänä en päästäisi anoppia kinkkuani paistamaan ennen olisin ilman kinkkua. ???

Panisikko sitä?
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Opelmies - 22.12.13 - klo:19:53
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....

Otitko siitä lahjarullakinkusta paperin pois? Jos se hyvä maku johtukin siitä paperista?

Luuton juhlakinkku paistetaan huomenna, runsaan nesteen kera.
Tuleeks teille anoppi vai sun äiree käymään,ettei tartte joulunjälkeen kirota rypsiporsasta ;D ;D

Mun äiree osti kinkun ja anoppi tulee sen paistamaan. Mää vahdin ja tissuttelen. ;D

Kumpaa kinnkua sää vahtaat? Siis sitä joka on uunissa, vai sitä joka on siinä uunin edessä?
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 22.12.13 - klo:19:54
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....

Otitko siitä lahjarullakinkusta paperin pois? Jos se hyvä maku johtukin siitä paperista?

Luuton juhlakinkku paistetaan huomenna, runsaan nesteen kera.
Tuleeks teille anoppi vai sun äiree käymään,ettei tartte joulunjälkeen kirota rypsiporsasta ;D ;D

Mun äiree osti kinkun ja anoppi tulee sen paistamaan. Mää vahdin ja tissuttelen. ;D

Kumpaa kinnkua sää vahtaat? Siis sitä joka on uunissa, vai sitä joka on siinä uunin edessä?

Toinen ei oo ihan niin kuuma ku toinen. ;D
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Luomujussi - 23.12.13 - klo:18:16
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....
niin missäs muuallapaistoit kuin uunissa sitä kinkkua kun sanot että pääosin.oliko auringonpaistetta loput

Pinnat luetun ymmärtämisestä.....Siis jouduin laittamaan sen kinkun 2 tunniksi sähköuuniin ennen leivinuunin lämpenemistä/valmistumista......ja tuosta auringonpaisteesta niin se on kai aika vähissä täällä tundralla......
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 23.12.13 - klo:18:24
STANANAHITNTI1111111111111 8) 8) 8)
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: SKN - 23.12.13 - klo:18:25
HOOOOOOOOOOOOOOOOOJOLUA1111
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Ala-Pertti - 23.12.13 - klo:18:33
Tuli eilen paistettua pääosin leivinuunissa 6 kg lahjarullakinkku ja en ole koskaan pitänyt itse paistetusta kinkusta mutta nyt se oli ihan syötävää kun kinkun pinnalle laitoin paistaessa hieman valkosipulijauhetta......

Pakastimessa vielä toinen lapakinkku.....miten siitä saisi parhaan mahdolisen....



kaipa ne pakastekinkun paistamisen perusteet on noi riitävän pitkä sulatusaika, huoneenlämpöön, rapiat sata astetta paistolämpötila ja paistetaan kypsäksi asti. porkkanan voi järsiä raakanakin, mutta sika pitää paistaa kypsäksi. tuollainen 93-95 astetta sisältä. sitten se on kypsää. ja mureaa.
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Ala-Pertti - 23.12.13 - klo:18:36
HOOOOOOOOOOOOOOOOOJOLUA1111




ssssssssssmmooooooooooooooooooooo ;)
Otsikko: Vs: Kinkku
Kirjoitti: Antidesantti - 23.12.13 - klo:18:39
Siis täysin luuton rullakinkku.....taikajauheella kuten sitä itse kutsun, ja leivinuunipaistolla sain ihan kohtuullisen tuloksen mutta aina kiinnostaa se paras tulos...

Rullakinkku meiläkin . Sinappia ja korppujauhetta ja vot hyvää .

Kotimaista tietenkin .

Eikä mishän nimesä ainakhan tanskalaista...     ::)