Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Vesi vanhin voitehista  (Luettu 6107 kertaa)

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vesi vanhin voitehista
Kinkkupuolelta mallia... eihän tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä?

http://yle.fi/uutiset/britanniassa_kytee_uusi_ruokaskandaali_pakastettua_kananlihaa_jatketaan_vedella/6973880
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

antti-x

  • Vieras
Vs: Vesi vanhin voitehista
Eli kaupalla on käsissään valmis pakaste, ja se miettii että se painaa liian vähän, joten se lisää siihen vettä? Kai se onnistuu vaikka niin että kana pidetään pakkasessa ja valutetaan päälle vettä joka jäätyy pintaan kiinni. Tässä vaan on se ongelma että on selvästi kyse kusetuksesta jossa asiakas ei hyödy millään lailla. Jos kana sulatetaan, voidaan tehdä jotain maustamis tms. toimenpiteitä samalla, mutta useampi pakastuskerta ei tee kovin hyvää lihan rakenteelle.

Suolaveden lisäys tuoreeseen kinkkuun on aika eri asia. Ei ehkä se asiakkaan kannalta optimaalisin suolausmenetelmä, mutta voittaa suolaamattoman kinkun 100-0. Tuo broilerijuttu on yllättävän härskiä vedätystä, luulen että asiaa ei niin vain paineta villaisella.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: Vesi vanhin voitehista
Viidennes painosta on lisättyä vettä, se korjaa kyllä katetta aika mukavasti  8)
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Vesi vanhin voitehista
Onhan kinkussakin keittovesi mukana, ja vodkassakin peräti 60%  >:(
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.