Agronet

Keskusteluaiheet => Muut tuotantoeläimet => Aiheen aloitti: kantola - 07.12.13 - klo:21:17

Otsikko: Vesi vanhin voitehista
Kirjoitti: kantola - 07.12.13 - klo:21:17
Kinkkupuolelta mallia... eihän tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä?

http://yle.fi/uutiset/britanniassa_kytee_uusi_ruokaskandaali_pakastettua_kananlihaa_jatketaan_vedella/6973880
Otsikko: Vs: Vesi vanhin voitehista
Kirjoitti: antti-x - 07.12.13 - klo:22:24
Eli kaupalla on käsissään valmis pakaste, ja se miettii että se painaa liian vähän, joten se lisää siihen vettä? Kai se onnistuu vaikka niin että kana pidetään pakkasessa ja valutetaan päälle vettä joka jäätyy pintaan kiinni. Tässä vaan on se ongelma että on selvästi kyse kusetuksesta jossa asiakas ei hyödy millään lailla. Jos kana sulatetaan, voidaan tehdä jotain maustamis tms. toimenpiteitä samalla, mutta useampi pakastuskerta ei tee kovin hyvää lihan rakenteelle.

Suolaveden lisäys tuoreeseen kinkkuun on aika eri asia. Ei ehkä se asiakkaan kannalta optimaalisin suolausmenetelmä, mutta voittaa suolaamattoman kinkun 100-0. Tuo broilerijuttu on yllättävän härskiä vedätystä, luulen että asiaa ei niin vain paineta villaisella.
Otsikko: Vs: Vesi vanhin voitehista
Kirjoitti: Herpertti - 18.12.13 - klo:18:30
Viidennes painosta on lisättyä vettä, se korjaa kyllä katetta aika mukavasti  8)
Otsikko: Vs: Vesi vanhin voitehista
Kirjoitti: BACKSPACE - 18.12.13 - klo:18:47
Onhan kinkussakin keittovesi mukana, ja vodkassakin peräti 60%  >:(