Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lihan savustus  (Luettu 1662 kertaa)

Herra Heinamaki

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4632

Varjo79

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4853
  • Suvakki vajakkeja vituttaa!!!!
Vs: Lihan savustus
 ;D ;D ;D
Eu on perseeeestä ja syvältä!!!!!!!!!!!!

koho

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 97
Vs: Lihan savustus
Palviliha hyvää eväsleipien välissä pysyy hyvänä useita tunteja jos ei tule heti syötyä. Eväsleivissä makkarat, juustot, kananmunat ja kurkut jäävät palvilihan varjoon. Lisukkeena hedelmä vain mukaan niin jaksat koko päivin paiskia töitä ta retkeillä

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19344
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Lihan savustus
Kinkku! Palvattu sankarimme...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 72028
Vs: Lihan savustus
en tiiä mutta huokailen ja kuolaan ja vartoon että saan taas tuota kunnon palvia pöytään, auto tuo noin tunnin päästä ja sit ei ku syömäääään!                    saabi kaupan palvit vedellä käsiin mutta kunnon liha ja kunnon homma on perusta kunnon syönnille!