Paljon pystyisi tekemään, jos vain tuottajat olisi solidaarisia keskenään. Teurastamolla on käytössä hajoita ja hallitse taktiikka. Tuottajakenttä saadaan eripuraiseksi keskenään,(ellei ne jo valmiksi ole). Yhtenäiseen rintamaan ei nousta Keski-Euroopan malliin. Ehkä ensin pitäisi kohdistaa iskut kuluttajiin, ettei he ostaisi ulkoa tuotua marinadissa uitettua ylivuotista pakastettua lihaa. Turha kirjoitella pelkästään MaasTulliin, ei sitä kuluttajat lue. Helevetin tiedotusrumba päällensä. Ja kaupan eteen jakamaan tietoa. Vaikka markkinataloudessa eletään, ulkomaisen tuonnin vastustamiseen pitää laittaa paukkuja. Pouttu ja Järvi-suomen Portti boikottiin. Ja Atrian osalta Forssan Liha ja Säilyke, sieltä tulee ulkomaista lihaa. Tuotantosopimukset sanottava irti teurastamojen kanssa. Joka lihasikaerä kilpailutetaan. Onhan näitä teurastamoja muitakin kuin LSO ja Atria. Suoraa toimintaa. Hallituksen jäsenten vaihdoilla ei tule nopeaa muutosta. Lihakunta on pelkästään nykyään isännöintiyhtiö, jonka talonmiehenä häärää Reijo Flink. Vaikutusmahdollisuus Atriaan tai A-Tuottajien toimintaan on täysi nolla.