Viimeksi muokattu: 21.09.12 - klo:18:59 kirjoittanut jeep
Ei ranskanleipäkään ole ranskalaista eikä kotimainen metwursti kotimaista.
Viimeksi muokattu: 21.09.12 - klo:19:10 kirjoittanut jeep
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012092116105390_ru.shtmlAi sitä Suomalaisen kuluttajan luottamusta lisätään, kotimaiseen...
Pitäisikö pizzan ns. "kinkku" olla tehty kinkusta ?
Viimeksi muokattu: 21.09.12 - klo:19:56 kirjoittanut Tuuli
Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 21.09.12 - klo:19:51Pitäisikö pizzan ns. "kinkku" olla tehty kinkusta ?No Mistäs se sitten on tehty ?
Lainaus käyttäjältä: Tuuli - 21.09.12 - klo:19:54Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 21.09.12 - klo:19:51Pitäisikö pizzan ns. "kinkku" olla tehty kinkusta ?No Mistäs se sitten on tehty ? Se on halvinta sianlihaa mitä siasta löytyy, silputtuna pieniksi palasiksi ....
Mitäs tavaraa Tuulin murekkeesta löytyy. Uskaltaako muutkin kuin Lehtimäki syödä?
Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 21.09.12 - klo:19:55Lainaus käyttäjältä: Tuuli - 21.09.12 - klo:19:54Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 21.09.12 - klo:19:51Pitäisikö pizzan ns. "kinkku" olla tehty kinkusta ?No Mistäs se sitten on tehty ? Se on halvinta sianlihaa mitä siasta löytyy, silputtuna pieniksi palasiksi ....Niinhän se tietysti menee...mut maksu peritään kinkusta.
Lainaus käyttäjältä: kantola - 21.09.12 - klo:20:04Mitäs tavaraa Tuulin murekkeesta löytyy. Uskaltaako muutkin kuin Lehtimäki syödä?Murekkeeseenhan voi kätkeä vaikka sun mitä...ja kukaan ei huomaa...
Lainaus käyttäjältä: Tuuli - 21.09.12 - klo:20:15Lainaus käyttäjältä: kantola - 21.09.12 - klo:20:04Mitäs tavaraa Tuulin murekkeesta löytyy. Uskaltaako muutkin kuin Lehtimäki syödä?Murekkeeseenhan voi kätkeä vaikka sun mitä...ja kukaan ei huomaa... Mä laitan aina tuota kreikkalaista oikeaa fetaa ja hyvää tulee. Ei tulis mieleenkään laittaa Valion tuotetta.