Ei muokaan nyt kovinpaljoa tää olut juttu vaivannu mutta pistipähän silmään ja mistäminä tiedän että nämä myyjät meni takasin töihin vai lähtikö vapaalle. Sen ymmärrän että viinaksia voidaan asiakkaille tarjota jos on sellainen strategia mutta ei myyjän tartte siihen mukaan lähteä. Tarjotaanhan baarissakin alkoholia vaikka henkilökunta on selvinpäin. Voi olla että vaikuttaa asiakassuhteeseen jos menen kyselemään koneesta ja esittelijä haisee viinalle. No kukin taaplaa tyylillään ja tekee omat kuvionsa. Mielestäni olisi kuitenkin parempi olla töissä selvinpäin ja järjestää vaikka saunailta tilaisuuden päätteeksi jos viinahammasta kolottaa...
Onko se ny niin suuri juttu jos esittelijä ottaa ruokailun päälle oluen. Yksikään esittelijä ei ainakaan keskiviikkona ollut havaittavasti kaljoissa. Positiivinen kuva jäi kaikin puolin. Esittelijät aktiivisia ja hyvä meininki.
Yks esittelijä tosin sai heti karvat nousemaan pystyyn. Jotakin irlantilaista kärryä kaupitteli ja kohtaaminen meni näin:
E: Laitetaanko tällainen kärry mukaan
Mä: Ihan fiksun näköinen värkki, mutta ei me nyt heti taideta kauppaa tehdä.
E: Mä oon itse ajanu tällaisella viime kesänä 800t viljaa ja rehut päälle. Kaikki kotimaiset kärryt olis jo loppu tai ainakin isoa remppaa vailla.
Mä: Jaa jännä juttu kun mä ajan pelkästään perunaa tuon verran ensin pellolta välivarastoon ja sieltä tehtaalle. Päälle tietysti muutama sata tonnia viljaa ja reilu 1000m3 paskaa edestakaisin kotimaisilla kärryillä. kärryt ei oo uuttansa kummemmat vaikka useampi vuosi jo ajettu.
E: jaa
Siis ***** mistä näitä ääliöitä oiken tulee?