Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Karjatilat lopettaa  (Luettu 18131 kertaa)

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

  Kyl nää utareet menee makkaramyllyyn ;D

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9072
  • Don't dream your life, live your dreams.
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

  Kyl nää utareet menee makkaramyllyyn ;D

Sen takia Sepe syökin makkaran imemällä.  ;D
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

  Kyl nää utareet menee makkaramyllyyn ;D

Sen takia Sepe syökin makkaran imemällä.  ;D

  Utareista ennen tehtiin sylttyä. Aivan syötäväähän ne on ,mutta nyt antibiooteilla pilataan ;D

maraani

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3117
  • Jos pyörä ei vedä, se jarruttaa
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?
Mää sanon aina kaikille lähtijöille eli vanhoille lypsylehmille: "Toivottavasti ilahdutat monia hampurilaispihvien muodossa!" :)
Melkoista rämpimistä välillä, mutta parhaansa tehden ja kovasti yrittäen. Onnistuminen palkitsee. 1966 - 2016 and counting...

rookie

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

  Ukko-Pekalla menee hyvin. Kukaan ei ensikesänä katsele makkarapaketin kyljestä lippuja.

http://www.karjaportti.fi/fi/page/63?tuoteid=2

eikö tämä karjaportti käytä mitään kotimaista lihaa ?

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Ei makkaraan lihaa tarvita, tullitilastojen mukaan Suomeen tuodaan mm. Thaimaasta broilerin nahkoja, pitää olla tavaran halpaa, jos kannattaa Thaimaasta tuoda broilerin nahkoja ja niistä tehdä se ????
Ei se ole ihime, että grillimakkaraa myydään alle euron paketti ????

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Karjatilat lopettaa
  Kissoille olen ostanut noita halpoja grillimakkaroita,ovat edullisempia kun noi oikeat kissanruuat..

bouli

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6143
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

  Kyl nää utareet menee makkaramyllyyn ;D

Sen takia Sepe syökin makkaran imemällä.  ;D
Sepe tietää että sonnien lerssitkin jauhetaan makkaraan.
Sen takia se niitä imee, ei minkään utareitten.  :-X

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8658
  • You're a slave to money then you die
Vs: Karjatilat lopettaa
Hyi helv*

Mä käyn kippaamassa tänään avaamani makkarapaketin roskikseen. Taidan syödä kesällä pelkkää kokolihaa...  8)
Nothing is Something Worth Doing

nänninnyplääjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2954
Vs: Karjatilat lopettaa
Hyi helv*

Mä käyn kippaamassa tänään avaamani makkarapaketin roskikseen. Taidan syödä kesällä pelkkää kokolihaa...  8)
höh, ranttu.. ;D
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

Poropoliisi Hurskainen

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 917
Vs: Karjatilat lopettaa
Kuka sitä jaksaa kattua mitä paketissa on blendattu makkaraan jos nälkä on. Paskaa siitä tulee. Utareita, lehmänkallosta kaa*****ja naamalihoja, utareita, peniksiä, nahkaa, give it to me! Hyvää on ja suoli pitää kurinaa paukahdellen tyytyväisyyttään välissä.
Ennen syötiin kaikki, ei jäänyt kuin elukan henki käyttämättä.

H Hehtolitra

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2569
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?
Mää sanon aina kaikille lähtijöille eli vanhoille lypsylehmille: "Toivottavasti ilahdutat monia hampurilaispihvien muodossa!" :)

Lisää siihen vielä: "Ja jumalattoman kalliina Pippurihärkänä ABC:n liikenneasemilla.

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9072
  • Don't dream your life, live your dreams.
Vs: Karjatilat lopettaa
Mites käy tuon "makkara loppuu" -ketjun kun ei ole enää lypsikkejä mitä pistää korkealaitaiseen ja truutata makkaraksi? Muutama pakasterekka joutuu suhaamaan lihatukun ja sataman välillä jotta rillauskesä ei jää toteutumatta Jutiltakaan.

Eikös makkaratehtaalla mausteta ne jauhot possunlihalla ja pahimmillaan broilerilla, lehmävainaan päätyessä lähinnä jauhelihaksi?

  Kyl nää utareet menee makkaramyllyyn ;D

Sen takia Sepe syökin makkaran imemällä.  ;D
Sepe tietää että sonnien lerssitkin jauhetaan makkaraan.
Sen takia se niitä imee, ei minkään utareitten.  :-X

Välillä doppaa "valiomaidossa".  ;D
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.

simmo

  • Vieras
Vs: Karjatilat lopettaa
Minä pärjään makkarattakin,ostan sitä tosi harvoin,silloinkin wilhelmiä tai kabanossia.

Mutta possun kyljykset,ne kyllä maistuis,nam nam.Täytyy lähteä ostamaan kotiteurastamolta ::)