Mistä ruhon osasta valmistetaan merimiespihvit ja missä ne merimiehet teurastetaan?

-paistijauhelihasta johon lisätään punajuuriraastetta 
Merimiespihviin käy naudanliha (ei tarvi olla sisäpaistia - muutkin osat käy - mielummin tietty luomua

ohueksi leikatut lihasiivut,perunaa myös siivutettuna,sipulia,lihalientä kostukkeeksi, mausteita mieltymyksen mukaan - aitoon reseptiin kuuluu myös reilusti olutta. Laatikkoon ja uuniin.
Huom. Olut tulee ruoan joukkoon

joskin voidaan nauttia myös valmiin ruoan kanssa ruokajuomana.
Simmon ohjeen mukaan oon tehnyt myös, mutta meilläpäin niitä sanotaan Lindströmin pihveiksi.
Ai joo --sillä aikaa kun kirjoittelin niin saatiinkin jo selkeitä ohjeita - mut laitan nyt kuitenkin tämänkin tänne
