Ota tuore tai pakastettu, täysin sulanut kinkku huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistamista.Ota olut.
Pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.Ota olut.
Laita kinkku ritilälle nahkapuoli ylöspäin.Ota olut. Paina paistomittari paksuimpaan kohtaan niin ettei se osu luuhun.Ota olut. Laita ritilän alle pelti, jossa on vettä, jotta kinkun rasva ei tartu peltiin tai laita kinkku paisotpussiin.Ota olut.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Ota olut. Paista kinkkua kkosta riippuen 0,5-1h.Ota olut. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen ja paista kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75-80 astetta.Ota olut. Paistoaika on noin 1,5-2h/kg. Ota olut.
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
Tämän jälkeen se riemu vasta alkaa. Ota kossupaukku. Sen jälkeen ota kinkku pois uunista. Poista mittari ja kamara, halutessasi voit poistaa myös ihraa. Nosta nahaton kinkku uuniritilälle. Ota kossupaukku. Ota patonkia, ranskanleipää, yms. vaaleaa leipää jota kastat paistinrasvaan, syö niin että suupielet pursuavat rasvaa, ole mies!!, alkukantainen mies joka on juuri saanut saaliin. Jatka niin kauan kun tuntuu hyvältä. Ota kossupaukku. Sivele nahaton kinkku sinapilla ja ripottele korppujauhoa, paista max lämmöllä 15min. Ota kossupaukku. Anna kamara ja loppu paisinrasva koiralle. Ota ruskistunut sinappikorppujauhokinkku uunista. Ota kossupaukku. Peitä kinkku foliolla, ota kossupaukku, mene nukkumaan. Heräät juuri sopivasti Joulupöytään.
PS. tämä ei muuten ihan kaikilta onnistu