Oletteko törmänneet sellaiseen harhaluuloon että paalirehu olisi muka liika kuivaa.itse teen kaikki niin kuivana kuin mahdollista enkä ole huomannut kuin hyviä puolia siinä.en käsitä miksi helvetissä pitää omaa työtä vaikeuttaa tekemällä jäätyvää rehua,hyi.eräs jeesusteli kerrattain ettei lehmät syö kuivaa riittävästi märkään verrattuna vaan unohti sellaisen tosiasian että kuivaaine kiloja lehmät syö eikä vettä.kuivassa paalissa säilöntäaine on täysin tarpeetonta ja rehut säilyvät syöttö kelpoisina kolmekkin vuotta.kustannus säästökin on merkittävä siltäosin kun kappale määrää tulee vähempi.nyrkki sääntönä olen pitänyt että rehu on yhtä kuivaa kuin kuivaheinä ja tuoksuukin sellaiselta.ts.tee kuivaa niin lehmäsi voivat hyvin.
No, mikä on sitä kuivaa? Mikä on märkää? Jokaisella on omat näkemyksensä... Jos multa kysytään, niin sitte on hyvää ko karhe "kahisee" paalatessa, ja karhe on sisältä vielä tuoreehkon oloosta. ka 40 tienoilla. Prorahastuksen neuvojat moittivat liian kuivaksi mutta ei vissii nuo kantturat kuullu. Ja ne paalit mistä vesi valuu, nii ei kelepaa. Ja vielä siitä kuivatusajasta, nii ottakaa kasvuston kasvuvaihe huomioon, jottajos timotein tähkä ei ole vielä näkyvissä nii sitä saa kuivata reilusti. Myöhemmin, karkeampana tehtävä rehu onkin sitten jo niitettäesssä suht kuivaa.