Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Eviran rekisteriin...  (Luettu 4468 kertaa)

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Eviran rekisteriin...
Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.
Jätetään väliin, saadaan me maajussit vähemmästäkin juntin leima otsaamme. Yritetään nyt kerrankin kiillottaa omaa kilpeämme kun siihen on mahdollisuus ja pidetään ne sianpäät ja paskakuormat pois turuilta ja toreilta. En muista milloin viimeksi olisi julkisessa keskustelussa puhuttu yhtä paljon ruuan laadusta kuin nyt, yleensä puheena on ollut vain hinta ja eläinten olot.


Laadusta nimenomaan kyse. Ei edellä mainitussa ehdotuksessa ollut mitään mielenosoituksellista, vaan saada kaupunkilaisille aitoa tuoretta lihaa.  Mukaan voidaan ottaa muutama kyyttö ja herkuttelijoille lypsylämmintä aitoamaitoa.
Joo, idea oli muuten oikein loistava, mutta luulen että tuo sun markkinointislogan "ruumislämmintä lihaa suoraan kotiin" ei oikein toimi suurella yleisöllä...  ;D
Herättäis mielenkiintoa. Ja sitten vois mainostaa, että:  ''ei köyhille''.  Nykyisin on sellaista kulinääriporukkaa, jotka haluavat kaiken mahdollismman aidosti. Vähän niinku Kinnunen ja Lastumäki.

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Eviran rekisteriin...
Muissa maissa rekisterit ovat olleet ajan tasalla jo kauan.
Niin varmaan Kreikassa, Italiassa, Epsnjassa, Porttugalissa...Romaniassa, Puolassa, Unkarissa!

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Eviran rekisteriin...
Muissa maissa rekisterit ovat olleet ajan tasalla jo kauan.
[/quote]

  Toihan kuuluis tonne vitsipalstalle niinkuin moni muukin gg.n juttu...

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8653
  • You're a slave to money then you die
Vs: Eviran rekisteriin...
Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.
Jätetään väliin, saadaan me maajussit vähemmästäkin juntin leima otsaamme. Yritetään nyt kerrankin kiillottaa omaa kilpeämme kun siihen on mahdollisuus ja pidetään ne sianpäät ja paskakuormat pois turuilta ja toreilta. En muista milloin viimeksi olisi julkisessa keskustelussa puhuttu yhtä paljon ruuan laadusta kuin nyt, yleensä puheena on ollut vain hinta ja eläinten olot.


Laadusta nimenomaan kyse. Ei edellä mainitussa ehdotuksessa ollut mitään mielenosoituksellista, vaan saada kaupunkilaisille aitoa tuoretta lihaa.  Mukaan voidaan ottaa muutama kyyttö ja herkuttelijoille lypsylämmintä aitoamaitoa.
Joo, idea oli muuten oikein loistava, mutta luulen että tuo sun markkinointislogan "ruumislämmintä lihaa suoraan kotiin" ei oikein toimi suurella yleisöllä...  ;D
Herättäis mielenkiintoa. Ja sitten vois mainostaa, että:  ''ei köyhille''.  Nykyisin on sellaista kulinääriporukkaa, jotka haluavat kaiken mahdollismman aidosti. Vähän niinku Kinnunen ja Lastumäki.
Mietihän oikein rauhassa ja ajatuksen kanssa, että minkälaista mielenkiintoa me maalaiset osaksemme kaipaamme? Tahdotko sinä profiloitua ruumislämpimän lihan tuottajaksi vai laatupihvituottajaksi?
Nothing is Something Worth Doing

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Eviran rekisteriin...
Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.
Jätetään väliin, saadaan me maajussit vähemmästäkin juntin leima otsaamme. Yritetään nyt kerrankin kiillottaa omaa kilpeämme kun siihen on mahdollisuus ja pidetään ne sianpäät ja paskakuormat pois turuilta ja toreilta. En muista milloin viimeksi olisi julkisessa keskustelussa puhuttu yhtä paljon ruuan laadusta kuin nyt, yleensä puheena on ollut vain hinta ja eläinten olot.


Laadusta nimenomaan kyse. Ei edellä mainitussa ehdotuksessa ollut mitään mielenosoituksellista, vaan saada kaupunkilaisille aitoa tuoretta lihaa.  Mukaan voidaan ottaa muutama kyyttö ja herkuttelijoille lypsylämmintä aitoamaitoa.
Joo, idea oli muuten oikein loistava, mutta luulen että tuo sun markkinointislogan "ruumislämmintä lihaa suoraan kotiin" ei oikein toimi suurella yleisöllä...  ;D
Herättäis mielenkiintoa. Ja sitten vois mainostaa, että:  ''ei köyhille''.  Nykyisin on sellaista kulinääriporukkaa, jotka haluavat kaiken mahdollismman aidosti. Vähän niinku Kinnunen ja Lastumäki.
Mietihän oikein rauhassa ja ajatuksen kanssa, että minkälaista mielenkiintoa me maalaiset osaksemme kaipaamme? Tahdotko sinä profiloitua ruumislämpimän lihan tuottajaksi vai laatupihvituottajaksi?
Kurnuttaja on hiukan yks'totisella tuulella tänään.  ;)

Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: Eviran rekisteriin...
Pidät siis raa'asta, mulla on yleensä welldone. Mutta senkään tappamisella ei ole elvistelty kaupinkilaisille, ei niiden kaikkea tarvitse tietää, kulissit yllä ja propsit kotiin...
En todellakaan. Pihvi on medium ;) toi on vanha läppä. Enkä edes syö lihaa joka päivä....
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1882
Vs: Eviran rekisteriin...
Muissa maissa rekisterit ovat olleet ajan tasalla jo kauan.

  Toihan kuuluis tonne vitsipalstalle niinkuin moni muukin gg.n juttu...
[/quote]

 ;D Kyllä tuoki kilvenkiillotus juttu  8) häikäisee jo!

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8653
  • You're a slave to money then you die
Vs: Eviran rekisteriin...
Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.
Jätetään väliin, saadaan me maajussit vähemmästäkin juntin leima otsaamme. Yritetään nyt kerrankin kiillottaa omaa kilpeämme kun siihen on mahdollisuus ja pidetään ne sianpäät ja paskakuormat pois turuilta ja toreilta. En muista milloin viimeksi olisi julkisessa keskustelussa puhuttu yhtä paljon ruuan laadusta kuin nyt, yleensä puheena on ollut vain hinta ja eläinten olot.


Laadusta nimenomaan kyse. Ei edellä mainitussa ehdotuksessa ollut mitään mielenosoituksellista, vaan saada kaupunkilaisille aitoa tuoretta lihaa.  Mukaan voidaan ottaa muutama kyyttö ja herkuttelijoille lypsylämmintä aitoamaitoa.
Joo, idea oli muuten oikein loistava, mutta luulen että tuo sun markkinointislogan "ruumislämmintä lihaa suoraan kotiin" ei oikein toimi suurella yleisöllä...  ;D
Herättäis mielenkiintoa. Ja sitten vois mainostaa, että:  ''ei köyhille''.  Nykyisin on sellaista kulinääriporukkaa, jotka haluavat kaiken mahdollismman aidosti. Vähän niinku Kinnunen ja Lastumäki.
Mietihän oikein rauhassa ja ajatuksen kanssa, että minkälaista mielenkiintoa me maalaiset osaksemme kaipaamme? Tahdotko sinä profiloitua ruumislämpimän lihan tuottajaksi vai laatupihvituottajaksi?
Kurnuttaja on hiukan yks'totisella tuulella tänään.  ;)
Totinen tai ei, mutta oliko palopuheni ihan aiheeton?  :P
Nothing is Something Worth Doing

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8653
  • You're a slave to money then you die
Vs: Eviran rekisteriin...
Pidät siis raa'asta, mulla on yleensä welldone. Mutta senkään tappamisella ei ole elvistelty kaupinkilaisille, ei niiden kaikkea tarvitse tietää, kulissit yllä ja propsit kotiin...
En todellakaan. Pihvi on medium ;) toi on vanha läppä. Enkä edes syö lihaa joka päivä....
Mä olen pyytänyt pihvini kypsänä siitä asti kun kerran ulkomailla tilasin medium pihvin ja syödessäni en löytänyt siitä sitä mediumia edes pinnasta. Parempi pelata varman päälle. ABC:llä kypsä tarkoittaa karrelle poltettua pötköä mutta oikeassa ravintolassa se näyttää ja tuntuu ihan pihville...  ;)

Viimeksi muokattu: 13.04.11 - klo:22:30 kirjoittanut supersammakko

Nothing is Something Worth Doing

Pasi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2372
Vs: Eviran rekisteriin...
Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.

Huomiota tällä tempauksella kyllä saisi. Positiivisiakin tai ainakin realistisen hyväksyviä niiltä harvoilta, jotka oikeasti osaavat ja haluavat tehdä ruokaa hyvistä tai ainakin tuoreista raaka-aineista (mutta onko liha heti teurastuksen jälkeen patavalmista? Eikö jotain paloja riiputeta tarkoitukella viileässä ennen valmistusta?)  Mutta siinä Supersammakko on ihan oikeassa, että negatiiviseksi julkisuus teurastuoreiden lihojen suhteen kääntyisi. Maito menisi paremmin läpi.

Ei tässä periaatteessa ole mitään eroa joihinkin ravintoloihin ulkomailla, jossa asiakas voi itse valita mikä eläin tai kala keittiön kautta hänen lautaselleen päätyy.

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Eviran rekisteriin...
Juu, ei liha valmista olekkaan syötäväksi teurastuslämpöisenä. Menee useita viikkoja huolelliseen riiputukseen, jossa entsyymit tekevät hajoitustyötään vatsalle sopivaksi ravintoaineeksi.