Vetäisköhän porukkaa Helsingin toreille ''kotiteurastus päivä''! Ruumislämmintä lihaa kotiriiputukseen.
Huomiota tällä tempauksella kyllä saisi. Positiivisiakin tai ainakin realistisen hyväksyviä niiltä harvoilta, jotka oikeasti osaavat ja haluavat tehdä ruokaa hyvistä tai ainakin tuoreista raaka-aineista (mutta onko liha heti teurastuksen jälkeen patavalmista? Eikö jotain paloja riiputeta tarkoitukella viileässä ennen valmistusta?) Mutta siinä Supersammakko on ihan oikeassa, että negatiiviseksi julkisuus teurastuoreiden lihojen suhteen kääntyisi. Maito menisi paremmin läpi.
Ei tässä periaatteessa ole mitään eroa joihinkin ravintoloihin ulkomailla, jossa asiakas voi itse valita mikä eläin tai kala keittiön kautta hänen lautaselleen päätyy.