Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe "Liha"pullaa  (Luettu 4133 kertaa)

Agronautti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1612
"Liha"pullaa

Sepedeus

  • Vieras
Vs: "Liha"pullaa


http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011031713384091_ru.shtml


Onko Korpelan kotimaisesta lihasta ???

Pohjat Kuluttajaviraston vertailussa vetivät Atrian ja Kartanon lihapyörykät, joissa molemmissa lihaa oli vain 15 prosenttia.

pötsjölööm

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4297
  • Hämmästyksen sormi, ihmetyksen suussa
Vs: "Liha"pullaa
Sarjassamme "paskimmat ruuat", kaupan valmislihapullat on melko kärkisijoilla, ihan merkkiin katsomatta. ;D

Lumo

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 513
  • Instrument sano venäläinen kun rautakangen näki
Vs: "Liha"pullaa
Lihapitoisin pulla oli puolestaan Lihajaloste Korpelan Pikkuherkku-pyörykät. Näiden pullien lihapitoisuus oli jopa 83 prosenttia.

Toiseksi eniten lihaa löytyi Jukka Kotilihan luomulihapullasta, jossa sitä oli 76 prosenttia. Atrian tuotteiden taso osoittautui kirjavaksi, sillä sen Kreikkalainen lihapyörykkä nousi testissä kolmanneksi 74 lihaprosentillaan.

Tuossapa kauppalista jos eineksiä ostaa

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: "Liha"pullaa


http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011031713384091_ru.shtml


Onko Korpelan kotimaisesta lihasta ???

Markkinoilta hankkivat lihansa. Nuo Jukan pullat maistuvat lihalta, samoon kuin Kivikylän.

Doksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 416
Vs: "Liha"pullaa
Tämä Kartanohan on Lidln brivate label -tuote, joten ihan sellaisen tuotteen ovat saaneet mitä ovat tilannet. Nämähän tehdään kaupan määrittelemän reseptin mukaan. Ja halvimman tarjouksen tehnyt saa taas muutaman kuukauden valmistaa tuotetta.

nAGGI-nYLYGGI

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1114
Vs: "Liha"pullaa
Tarviikohan tuota Kreikkaan enää rahaa syytää, kun lihapullissakin on enemmän prosentteja kun meillä kotoisessa? Vai ihanko tehään sympatiasta Etelä-Eurooppalaisia kohtaan parempia pulleroita? ;D
Jos ei NH tuosta jontkosta mene yli, niin minä lupaan...

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: "Liha"pullaa
"Lihaan verrattavaa"  voi olla myös liha joka on irrotettu koneellisesti. Vain käsinleikelty liha kasvattaa lihapitoisuutta :)   Kaikenkaikkiaan atrian lihapullat ei maultaan ole ollenkaan markkinoiden huonoimpia :)
 Parhaita lihapullia saadaan tuoreesta kertaalleen jauhetusta lihasta. On rakenne miellyttävä pureskella.  Ja pakkasessakin säilynee karkeaksi jauhettu paremmin, ainakin meillä on säilynyt :D

pullanpyörittäjä

  • Vieras
Vs: "Liha"pullaa
Kunnon lihapullia saa vaan itse tekemällä  :D 
- mulla on kaksi koiraa ja nekin on niin kranttuja ettei kaikki eines-lihapullat niille edes kelpaa. (nakeissa on muuten sama  sama juttu kaikki nakitkaan ei niille samalla tavalla maistu.) Edellispäivänä olin hieman nolo kun naapuri kysyi saako antaa kaksi eväsnakkiaan koirille - toinen koira huoli pitkinhampain ja nuorempi koira jätti nakin syömättä. Koiratkin kun tottuu  lihaan -vaikka vaan "sivutuoteromppeisiin" niin sitten ei enää lisäaineiset korppujauhopullurat mene - sama koskee omaa makua  ::)

Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
Vs: "Liha"pullaa
"Lihaan verrattavaa"  voi olla myös liha joka on irrotettu koneellisesti. Vain käsinleikelty liha kasvattaa lihapitoisuutta :)   Kaikenkaikkiaan atrian lihapullat ei maultaan ole ollenkaan markkinoiden huonoimpia :)
 Parhaita lihapullia saadaan tuoreesta kertaalleen jauhetusta lihasta. On rakenne miellyttävä pureskella.  Ja pakkasessakin säilynee karkeaksi jauhettu paremmin, ainakin meillä on säilynyt :D


Mikähän siinä mahtaa olla, kun meidän pakkasessa ei säily hirvipaistit eikä hirvijauheliha. ;)

Röyh. Oho.

 Ajatelkaapas kun otetaan pakkasesta vasapaisti ja leikataan siitä puukolla kunnon lastuja jotka heitetään kuumalle pannulle jossa oikea voi tirisee. Sekaan suolaa ja pippuria maun mukaan.
En koskaan ole ostanut valmiita lihapullia. Enkä osta.

Ehkä.

Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

Aulis Anttila

  • Vieras
Lullukkasukupolvi...
Kunnon lihapullia saa vaan itse tekemällä  :D 

Asia on juuri noin !!! Nämä nykyajan ihmiset vaan eivät taida edes osata, ainakaan eivät viitsi... mielummin mennään Mäkkiin, Mökkiin tai ties minne roskalootaan "syömään"  >:( >:( >:(

nänninnyplääjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2954
Vs: "Liha"pullaa
"Lihaan verrattavaa"  voi olla myös liha joka on irrotettu koneellisesti. Vain käsinleikelty liha kasvattaa lihapitoisuutta :)   Kaikenkaikkiaan atrian lihapullat ei maultaan ole ollenkaan markkinoiden huonoimpia :)
 Parhaita lihapullia saadaan tuoreesta kertaalleen jauhetusta lihasta. On rakenne miellyttävä pureskella.  Ja pakkasessakin säilynee karkeaksi jauhettu paremmin, ainakin meillä on säilynyt :D


Mikähän siinä mahtaa olla, kun meidän pakkasessa ei säily hirvipaistit eikä hirvijauheliha. ;)

Röyh. Oho.

 Ajatelkaapas kun otetaan pakkasesta vasapaisti ja leikataan siitä puukolla kunnon lastuja jotka heitetään kuumalle pannulle jossa oikea voi tirisee. Sekaan suolaa ja pippuria maun mukaan.
En koskaan ole ostanut valmiita lihapullia. Enkä osta.

Ehkä.



jepjep, tai jäinen paisti uuniin "routapaakuksi" ja sitte suolaveteen maustumaan.. ai ai.. ;D
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

Maria

  • Harjaantunut
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 108
Vs: "Liha"pullaa
Kyllä ne veriset mihin sattuu ammutut hirvenlihat voittaa oikea pihviliha. Pihvinaudan jauhelihasta kun pullat tekee, niin johan tekevät kauppansa.

nänninnyplääjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2954
Vs: "Liha"pullaa
Kyllä ne veriset mihin sattuu ammutut hirvenlihat voittaa oikea pihviliha. Pihvinaudan jauhelihasta kun pullat tekee, niin johan tekevät kauppansa.

sitäpä ei tiiä ennenku kokeilee.. toki poropeukalot pilaa kaiken mihin koskee, ammattilaiset on sitte erikseen.. ;D
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

Doksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 416
Vs: "Liha"pullaa
Kyllä ne veriset mihin sattuu ammutut hirvenlihat voittaa oikea pihviliha. Pihvinaudan jauhelihasta kun pullat tekee, niin johan tekevät kauppansa.

sitäpä ei tiiä ennenku kokeilee.. toki poropeukalot pilaa kaiken mihin koskee, ammattilaiset on sitte erikseen.. ;D

Niin laitettais sinne Saarioisillekin ammattilaiset niiden äitien paikalle, vai?

Kyllä minusta kotitekoiset lihapullat ovat parhaat, toki niihinkin täytyy käyttää kunnon lihaa, eikä mikään sika-nautaa.