Mielestäni mitään valmiiksi maustettua tai einesruokaa ei voi kukaan pitää gourmee-ruokana
Ruuan hinta-laatusuhde onkin se asia mitä ainakin minä katson kun raaka-aineita ostan.
Snellmannin käristeet aivan eri makuisia kuin Atrian mm.
Sitä mitenkä tavallinen kuluttaja asian näkee, en ole tiedustellut, mutta ainakin omasta mielestäni Snellman antaa sellaisen rehdin ja laadukkaan kuvan itsestään.
Saarioisten "äitien tekemä ruoka" myös puree kiireisiin, työssäkäyviin ja huonoa omaatuntoa potevien keskituloisten äitien ja miksei isienkin ajatusmaailmaan.
Meillä menee vielä kaikki Atrian kautta, joten tämä ei ole edes minkään sortin lobbausta. Sinne tarttettais vaan joku makunystyrät pelaava ihminen tuotantolinjan toiseen päähän.
Sitten sen jämän millä ei ole mitään väliä miltä se maistuu, vois lykätä Lidlin kautta myyntiin, niin olisi sossun asiakkaillekkin tarjolla halpaa lihaa/lihaan verrattavia tuotteita
Kyllä nykykuluttaja haluaa että ruoka maistuu siltä itseltään.