Mutta antaa Atrialaisten olla uskossaan vahvoja kun paheksuvat muita ja argumentoivat sillä, että Atria käyttää vain kotimaista lihaa
Millai mitenkä vaan 
Lainaus Satakunnan Kansasta 28.2.2011:
"Kaupan liha voi olla jopa kaksi vuotta vanhaa
Terveystarkastaja: Huonon näköistä lihaa, käy silti myyntiin.
Anja Mulari-Ikonen
Kuluttajavalituksen terveystarkastajalle tehnyt kokki Aki Äijälä ei ollut uskoa korviaan, kun hänen laboratorioon lähettämänsä harmaa, jäähileinen naudan file oli terveystarkastajan mukaan syötäväksi ja myytäväksi kelpaavaa lihaa.
Lähes kaksi vuotta pakastettuna seikkaillut lihapaketti eksyi tuttuun markettiin poikenneen perheenäidin kauppakassiin tammikuun alkupuolella. Tottumaton lihanostaja ei kiinnittänyt huomiota pakastuspäiviin eikä viimeiseen myyntipäivään, eikä osannut ihmetellä lihan ulkonäköäkään.
Kotona lihan otti kuitenkin vastaan ravintola-alan ammattilainen.
- Minä yleensä valmistan ruuan meillä. Mielestäni file näytti kelvottomalta. Myös Vacum-pakkaus oli rikki.
- Pakkausmerkintöjen mukaan liha oli peräisin Atrian Viron tehtaalta. Se oli pakastettu jo 5. maaliskuuta vuonna 2009. Viimeinen myyntipäivä oli 23. helmikuuta 2011.
Äijälä ilmoitti tyytymättömyytensä kauppiaalle, ja korvaukset luvattiin heti. Äijälää kiinnosti kuitenkin tietää, mitä paketissa oli. Hän lähetti lihan tutkittavaksi."