Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:01Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:55Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten Ja erityisesti sen vaimon kommentti eräästä asiasta New Yorkissa........Mistä??Katsotaan nyt olemmeko me samaa mieltä samoista asioista.Sieltä ei löydy hyvälaatuista lihaa
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:55Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten Ja erityisesti sen vaimon kommentti eräästä asiasta New Yorkissa........Mistä??Katsotaan nyt olemmeko me samaa mieltä samoista asioista.
Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.
Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 12.01.11 - klo:16:32Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Siinä suomalaisille mallia siitä että millaisen turismin saa kasvatettua puhtaalla lähiruualla. Ihmettelen myös miksi suomessa tapetaan villikanit, korkeasaaren leijonia varten, miksi niitä ei tarhata tai anneta olla villinä, ja sitä kautta oteta meidän ruokakulttuuriin mukaan. Sama Itä-Suomen villit villisiat, helvetti, antakaa kasvaa suomeen villikanta rauhassa, silloinhan villisika on villisika kun se viihtyy suomen metsissä. Totta kai eviran herrat haluaa kaiken "ilmaisen" tuhoamista, vedoten sikaruttoon, ja paskat noissa villeissä mitään ole, vaan kaikki paska tulee nykyään tuonti rehuista.Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa. Kyllä tuli vesi kielelle kun paahtoivat avotulella sitä kiliä sianrasvalla voideltuna. Parasta lihaa, aivan ykköstä. Vahinko vaan ettei suomessa edes ymmärretä hyvän päälle. Siinä Berlusconi on oikeessa Sama fiilis tuli minulle kun kun katsoi tuota ohjelmaa, näytti kyllä tuo avotulella paahtaminen hyvältä, maku on ilmeisesti vielä parempi Haluaako meidän päättäjät että tulevaisuudessa suomalaisilla kasvaa karvat suussa ja kastraatio ruuan kautta, siltä vaikuttaa http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50361-gm-ruoka-massaehkaisyvaline-arvioi-venalainen-tutkimus
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Siinä suomalaisille mallia siitä että millaisen turismin saa kasvatettua puhtaalla lähiruualla. Ihmettelen myös miksi suomessa tapetaan villikanit, korkeasaaren leijonia varten, miksi niitä ei tarhata tai anneta olla villinä, ja sitä kautta oteta meidän ruokakulttuuriin mukaan. Sama Itä-Suomen villit villisiat, helvetti, antakaa kasvaa suomeen villikanta rauhassa, silloinhan villisika on villisika kun se viihtyy suomen metsissä. Totta kai eviran herrat haluaa kaiken "ilmaisen" tuhoamista, vedoten sikaruttoon, ja paskat noissa villeissä mitään ole, vaan kaikki paska tulee nykyään tuonti rehuista.Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa. Kyllä tuli vesi kielelle kun paahtoivat avotulella sitä kiliä sianrasvalla voideltuna. Parasta lihaa, aivan ykköstä. Vahinko vaan ettei suomessa edes ymmärretä hyvän päälle. Siinä Berlusconi on oikeessa
Siinä suomalaisille mallia siitä että millaisen turismin saa kasvatettua puhtaalla lähiruualla. Ihmettelen myös miksi suomessa tapetaan villikanit, korkeasaaren leijonia varten, miksi niitä ei tarhata tai anneta olla villinä, ja sitä kautta oteta meidän ruokakulttuuriin mukaan. Sama Itä-Suomen villit villisiat, helvetti, antakaa kasvaa suomeen villikanta rauhassa, silloinhan villisika on villisika kun se viihtyy suomen metsissä. Totta kai eviran herrat haluaa kaiken "ilmaisen" tuhoamista, vedoten sikaruttoon, ja paskat noissa villeissä mitään ole, vaan kaikki paska tulee nykyään tuonti rehuista.Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:17:06Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:01Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:55Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten Ja erityisesti sen vaimon kommentti eräästä asiasta New Yorkissa........Mistä??Katsotaan nyt olemmeko me samaa mieltä samoista asioista.Sieltä ei löydy hyvälaatuista lihaa Just noin, ei löydy syömäkelpoista lihaa....ja me emme todellakaan sopineet tästä yksityisviesteillä.
Viimeksi muokattu: 12.01.11 - klo:17:32 kirjoittanut jeep
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 12.01.11 - klo:16:15Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:13On se säälittävää, suomessakin perunapeltoja on lähes kaikkialla ja lapsemme syö silti kouluissa tuonti perunoita ja mitä lie muuta tuonti elintarvikkeita, "kyllästettynä" GMO:lla ...ja alan "edunvalvoja" MTK ei tee mitään... eikä saa aikaan edes sen vertaa Äläpäs nyt, kohta on ämteekoon junailemana maa täynnä moottorikelkka- ja mönkijäreittejä...että jotain sentaan...
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:13On se säälittävää, suomessakin perunapeltoja on lähes kaikkialla ja lapsemme syö silti kouluissa tuonti perunoita ja mitä lie muuta tuonti elintarvikkeita, "kyllästettynä" GMO:lla ...ja alan "edunvalvoja" MTK ei tee mitään... eikä saa aikaan edes sen vertaa
On se säälittävää, suomessakin perunapeltoja on lähes kaikkialla ja lapsemme syö silti kouluissa tuonti perunoita ja mitä lie muuta tuonti elintarvikkeita, "kyllästettynä" GMO:lla
Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:11Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:17:06Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:01Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:55Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten Ja erityisesti sen vaimon kommentti eräästä asiasta New Yorkissa........Mistä??Katsotaan nyt olemmeko me samaa mieltä samoista asioista.Sieltä ei löydy hyvälaatuista lihaa Just noin, ei löydy syömäkelpoista lihaa....ja me emme todellakaan sopineet tästä yksityisviesteillä.Niin, mutta eikös Amerikassa pitäisi kaikki olla juuri parempaa kuin muualla, varsinkin liha ja yleensä elintarvikkeet Hyvä kun Anthony on tuossa jaksossa syömässä niiden mummojen paistamia ohuita leipiä, niin Anthony sanoo että Amerikassa ei saa edes tällaista tuhannella dollarilla, eikä ollenkaan, yksinkertaisesti niin hyvää ruokaa
Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:17:22Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:11Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:17:06Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:17:01Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:16:55Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:16:45Lainaus käyttäjältä: jeep - 12.01.11 - klo:15:34Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.Jos tuossa oli kyse eräästä jonkun Anthony Bourdainin matkasta eukkonsa kotikonnuille niin se jakso oli sattuneesta syystä myös mun suosikkeja.Mulla ihan sama juttu että, tuo jakso kolahti minulle myös eniten Ja erityisesti sen vaimon kommentti eräästä asiasta New Yorkissa........Mistä??Katsotaan nyt olemmeko me samaa mieltä samoista asioista.Sieltä ei löydy hyvälaatuista lihaa Just noin, ei löydy syömäkelpoista lihaa....ja me emme todellakaan sopineet tästä yksityisviesteillä.Niin, mutta eikös Amerikassa pitäisi kaikki olla juuri parempaa kuin muualla, varsinkin liha ja yleensä elintarvikkeet Hyvä kun Anthony on tuossa jaksossa syömässä niiden mummojen paistamia ohuita leipiä, niin Anthony sanoo että Amerikassa ei saa edes tällaista tuhannella dollarilla, eikä ollenkaan, yksinkertaisesti niin hyvää ruokaa Niin, ehkä kyse on siitä ettei kukaan osaa vaatia parempaa kuin mihin on tottunut. Ihan vain kiva esimerkki. Eräässä tilaisuudessa tarjottiin (tosin maksua vastaan) paistettuja muikkuja. Moni niitä kehui mutta minä kysyin että ovatko muikut pakastettuja. Myyjä joutui tunnustamaan että ovat. Moni ihmetteli että mistä tiesin. Totesin että kyllä sen mausta tunnistaa.....
Viimeksi muokattu: 12.01.11 - klo:18:33 kirjoittanut Luomujussi
Kouluruoasta sen verran että tuoreen uutisen mukaan monella seudulla arominvahventeen käyttö on kieletty. Tämän seurauksena ruokaa on moitittu mauttomaksi. No, tämän seurauksena keittiötädit vetäneet mutkia suoraksi ja korvanneet mauttomuuden lisäämällä ruoan suolapitoisuuta. No, tämäkin tarina päättyi onnettomasti, nimittäin suola on todettu arominvahventeita vaarallisemmaksi. Tarinan opetus lienee se että kersat tulisi opettaa kotona hyvän kotiruoan päälle ja sitä tulisi pyrkiä tarjoamaan kouluissakin.
Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:18:31Kouluruoasta sen verran että tuoreen uutisen mukaan monella seudulla arominvahventeen käyttö on kieletty. Tämän seurauksena ruokaa on moitittu mauttomaksi. No, tämän seurauksena keittiötädit vetäneet mutkia suoraksi ja korvanneet mauttomuuden lisäämällä ruoan suolapitoisuuta. No, tämäkin tarina päättyi onnettomasti, nimittäin suola on todettu arominvahventeita vaarallisemmaksi. Tarinan opetus lienee se että kersat tulisi opettaa kotona hyvän kotiruoan päälle ja sitä tulisi pyrkiä tarjoamaan kouluissakin.Leivän suolapitoisuus on 1-2%. Suomalaiset saavat suuren osan suolastaan leivästä. Se on ainutlaatuista koko maailmassa. Leivän suola pitäisi korvata natriumglutamaatilla koska se on terveellisempää.
Lainaus käyttäjältä: gutiguti - 12.01.11 - klo:18:39Lainaus käyttäjältä: Luomujussi - 12.01.11 - klo:18:31Kouluruoasta sen verran että tuoreen uutisen mukaan monella seudulla arominvahventeen käyttö on kieletty. Tämän seurauksena ruokaa on moitittu mauttomaksi. No, tämän seurauksena keittiötädit vetäneet mutkia suoraksi ja korvanneet mauttomuuden lisäämällä ruoan suolapitoisuuta. No, tämäkin tarina päättyi onnettomasti, nimittäin suola on todettu arominvahventeita vaarallisemmaksi. Tarinan opetus lienee se että kersat tulisi opettaa kotona hyvän kotiruoan päälle ja sitä tulisi pyrkiä tarjoamaan kouluissakin.Leivän suolapitoisuus on 1-2%. Suomalaiset saavat suuren osan suolastaan leivästä. Se on ainutlaatuista koko maailmassa. Leivän suola pitäisi korvata natriumglutamaatilla koska se on terveellisempää.En nyt täysin ymmärtänyt mitä tuolla tarkoitit. Ihminen tarvitsee vain muutaman gramman suolaa vuorokaudessa. Me nautimme sitä keskimäärin parikymmentä grammaa vuorokaudessa. Siis aivan liikaa. Ehkä olisi parempi että yrittäisimme saada ruokaan makua muilla keinoilla kuin suolaa lisäämällä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010070812006729_uu.shtml Laatu ratkaisee Hyvän ja terveellisen ruuan puolesta