Siinä suomalaisille mallia siitä että millaisen turismin saa kasvatettua puhtaalla lähiruualla. Ihmettelen myös miksi suomessa tapetaan villikanit, korkeasaaren leijonia varten, miksi niitä ei tarhata tai anneta olla villinä, ja sitä kautta oteta meidän ruokakulttuuriin mukaan. Sama Itä-Suomen villit villisiat, helvetti, antakaa kasvaa suomeen villikanta rauhassa, silloinhan villisika on villisika kun se viihtyy suomen metsissä. Totta kai eviran herrat haluaa kaiken "ilmaisen" tuhoamista, vedoten sikaruttoon, ja paskat noissa villeissä mitään ole, vaan kaikki paska tulee nykyään tuonti rehuista.
Ajatelkaa nyt, samat sydeemit suomalaiset voisi kehittää maaseuduilla kuin nuo Sardinialaiset, kattokaa tuo ohjelma
http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436Tuossa kerrotaan juuri siitä kuinka luomuruoka on arvossaan ympäri maailmaa.