Eikös jossain Keski-Suomen tuntumassa ole vähintään kolmen robotin tila, jolla ei ole ollut traktoria pariinkymmeneenvuoteen?
Juuri tähän meilläkin pitäisi pyrkiä: TEKEMÄÄN SITÄ MISSÄ OLLAAN HYVIÄ!
Lypsykarjalla tulos tehdään siellä navetan seinien sisällä. Toki sillä on merkitystä minkälaisia panoksi navettaa syötetään, suhteessa siihen mitä saadaan ulos. Mutta jos isäntä riehuu vaikka rehunteossa yötä päivää viikon kolmasti kesässä, keväin syksyin touoilla, paskan ajossa ja puimurin pukilla, niin "rykäisyistä" toipumis ajat huomioiden, neljänneksen vuodesta navetta on hoidossa vasemmalla kädellä.
Vähän samalla logiikalla voidaan kysyä, miksi kauppa jonka ydinosaamista on jakeluketjussa vähittäisjakelu/myynti, ryhtyy jalostajaksi?