Joko ylipaineuunilla saa porottaa 120 asteella?
Alipainekuivuri on muoti-ilmiö erityisesti protkoparoneilla.
LainausTäppäreitä kun kuuntelee, niin eihän muulla keinolla oikein saa viljaa ollenkaan kuivaksi. Nyt kun kuivurinpannua tässä etsiskelen, niin hyväkuntoinen käytetty on vaan se valinta.En aio maksaa lähemmäs 15 000 euroa ohutpeltikasasta. Kotimaista laatutyötä.Löytyykö käytettyä 300-400 kilowatin pannua nurkista?
Täppäreitä kun kuuntelee, niin eihän muulla keinolla oikein saa viljaa ollenkaan kuivaksi. Nyt kun kuivurinpannua tässä etsiskelen, niin hyväkuntoinen käytetty on vaan se valinta.En aio maksaa lähemmäs 15 000 euroa ohutpeltikasasta. Kotimaista laatutyötä.Löytyykö käytettyä 300-400 kilowatin pannua nurkista?
Olin Antilla töissä silloin kun toi alipaine hommaa alkoivat kehittelemään . Kysyin joltakin etteikö alipaineesta luovuttu aikoinaan palavaarallisuuden vuoksi . Näin tämä asia olikin silloin mutta nykyisellään pannut kestää paremmin eikä tuota vaaraa enää ole ja saa sitä vieläkin pienennettyä . Kyllä niitä viljapaikkoihinkin meni
Tietty se voi olla muotiasiakin jos osalla on alipaine kuivuri ja osalla ei . Laittakaa täysi kossu pullo pöydälle korkki auki , koittakaa sitten puhaltaa tai imeä se tyhjäksi . Kumpi on nopeampaa ? Voi olla lämmön lisäksi tuossakin kohtuullinen ero alipainekuivurin eroksi
nyt voi olla mutua, mutta luulisin vajaiden erien kuivaamisen olevan myös kätevämpää.