• Tavallinen aihe

Aihe En osta kotimaista sianlihaa  (Luettu 2225 kertaa)

Menneisyydenkaipuu

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1767
  • Laudātor temporis āctī
En osta kotimaista sianlihaa
Vai mitenkä se maitumiesten vihaaminen sikamiesten keskuudessa menikään?

Siannahka on minkkien ruokaa eikä mitään makkaran täytettä.

Naudan sisäfilettä punaviinikastikkeessa, nam. Eikä mitään ihraa tihkuvaa punaporvarien kasvattamaa ylituotantopossua. Tanskasta tulee kaikki hyvä, pakastekinkku ja arla.  ;D ;D
Poliittinen *****.

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2915
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
Mistä siä olet sellaseen käsitykseen tullu että sianlihantuottajat vihaa maidontuottajia, ei pidä paikkansa kyllä se on eräs viljamies Vesilahdelta.

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1869
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
Stoppi stoppi myrkynkylvö! Parast aikaa jääkaapissa on viljasikaa möhkäle ja on maukasta. Nautaa on syöty kyllilleen, hyvä sianliha on hyvää.

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
Vai mitenkä se maitumiesten vihaaminen sikamiesten keskuudessa menikään?

Siannahka on minkkien ruokaa eikä mitään makkaran täytettä.

Naudan sisäfilettä punaviinikastikkeessa, nam. Eikä mitään ihraa tihkuvaa punaporvarien kasvattamaa ylituotantopossua. Tanskasta tulee kaikki hyvä, pakastekinkku ja arla.  ;D ;D

Väärä syytös!  Jos siinä nykysianlihassa olisikin ihraa ja rasvaa, niin se joltakin maistuisi, mutta ei sellainen kuiva styroxmassa.
Mulle kyllä kelpaa naudan ulkofilekin, kunhan nautaa ei ole ruokittu kuin possua. Naudan rehu on 90-100%:sesti nurmirehua ja loppukasvatuksessa mieluummin 100%:sesti. Nurminaudankin liha saadaan pilatuksi liialla apulannalla. Luonnonmukaisellanurmella saadaan lihan nitraatit, ph sekä maku kohdalleen.

emo-heikki

  • Vieras
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
No mikähän vihanpurkaus tässä on takana ????

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: En osta kanan nahkaa
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1869
Ruokaraati
Hyvä alkutuote voidaan pilata ja on pilattu monin tavoin esim. mausteet, värit säilöntäaineet jne. Kenen on vastuu tästä?? Vasta esiteltiin tilastoa, joka kertoi karua totuutta, elintarvikkeiden hinnat ovat jalostuksen myötä kasvaneet (tietenkin), mutta tuottajahinnat laskeneet, SIIS elintarvikkeiden jalostaminen EI ole tuonut lisäarvoa tuottajille itselleen omissa osuuskunnissa (ja omistamissaan yhtiöissä). Ja tässä tilanteessa elintarviketyöläiset ovat lakkoilemassa. Ehkä minun oikeustajussa on vikaa, suurin osa tuottajistakin vaan  ::)

Atrian uutuus sanghai kanafile palat, yök, itku miten hyvä raaka-aine pilattu. Makutuntuma, Mennen-partavettä muutama tippa maustesokseen.

Huipputuote, Juustoportin KIRNUVOI, aitoa oikeaa makua!!

IsoK

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 294
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
Minä ainakin yritän kaikessa liha- ja maitotuotteissa suosia suomalaista. Laivalta on joskus on tullut tuotua brassi-nautaa, sisäfilettä, kun hinta on ollut samoissa kuin suomi jauhelihan. Yleisesti kyllä suosin kotimaista, järjen rajoissa.

Puppugeneraattori

  • Vieras
Vs: En osta kotimaista sianlihaa
Tuottajan syyhän se ei ole, jos jalostajat ahneuksissaan pilaa hyvät raaka-aineet.
Jalostusasteen nostolla yritetään saada lisäarvoa, miksi se kuitenkin käytönnössä tarkoittaa sitä, että laitetaan kaiken maailman epäilyttäviä lisäaineita valmisteisiin ja tehdään mitä ihmeelisimpiä sotkotuksia ja sekoituksia, joista ei osaa enää sanoa, onko ne  "lintu vai kala" ihan jopa kirjaimellisesti.

korven ukko

  • Vieras
Vs: Ruokaraati

Huipputuote, Juustoportin KIRNUVOI, aitoa oikeaa makua!!
avot

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2915
Vs: En osta kanan nahkaa
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.
HK:n lihapullat ja pihvithän tehdäänkin Ruotsissa Ruotsalaisesta lihasta.

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: En osta kanan nahkaa
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.
HK:n lihapullat ja pihvithän tehdäänkin Ruotsissa Ruotsalaisesta lihasta.

HK:n Tie sydameen -tuotesivuilta katselin että lihapyörykät ja jauhelihapihvit valmistetaan Suomalaisesta kanannahhaasta ym. lihansukuisesta roippeesta. Jokaisella ihmisellä on kaksi isoäitiä, joista toinen on ilmeisesti muuttanut Ruotsiin kun mummonliha pullien raaka-aineen kotimaasta ei kerrota, mummon pihveissä sitä vastoin kehutaan suomalaisuutta.