Agronet
Keskusteluaiheet => Sikatalous => Aiheen aloitti: Menneisyydenkaipuu - 13.04.10 - klo:20:33
-
Vai mitenkä se maitumiesten vihaaminen sikamiesten keskuudessa menikään?
Siannahka on minkkien ruokaa eikä mitään makkaran täytettä.
Naudan sisäfilettä punaviinikastikkeessa, nam. Eikä mitään ihraa tihkuvaa punaporvarien kasvattamaa ylituotantopossua. Tanskasta tulee kaikki hyvä, pakastekinkku ja arla. ;D ;D
-
Mistä siä olet sellaseen käsitykseen tullu että sianlihantuottajat vihaa maidontuottajia, ei pidä paikkansa kyllä se on eräs viljamies Vesilahdelta.
-
Stoppi stoppi myrkynkylvö! Parast aikaa jääkaapissa on viljasikaa möhkäle ja on maukasta. Nautaa on syöty kyllilleen, hyvä sianliha on hyvää.
-
Vai mitenkä se maitumiesten vihaaminen sikamiesten keskuudessa menikään?
Siannahka on minkkien ruokaa eikä mitään makkaran täytettä.
Naudan sisäfilettä punaviinikastikkeessa, nam. Eikä mitään ihraa tihkuvaa punaporvarien kasvattamaa ylituotantopossua. Tanskasta tulee kaikki hyvä, pakastekinkku ja arla. ;D ;D
Väärä syytös! Jos siinä nykysianlihassa olisikin ihraa ja rasvaa, niin se joltakin maistuisi, mutta ei sellainen kuiva styroxmassa.
Mulle kyllä kelpaa naudan ulkofilekin, kunhan nautaa ei ole ruokittu kuin possua. Naudan rehu on 90-100%:sesti nurmirehua ja loppukasvatuksessa mieluummin 100%:sesti. Nurminaudankin liha saadaan pilatuksi liialla apulannalla. Luonnonmukaisellanurmella saadaan lihan nitraatit, ph sekä maku kohdalleen.
-
No mikähän vihanpurkaus tässä on takana ????
-
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.
-
Hyvä alkutuote voidaan pilata ja on pilattu monin tavoin esim. mausteet, värit säilöntäaineet jne. Kenen on vastuu tästä?? Vasta esiteltiin tilastoa, joka kertoi karua totuutta, elintarvikkeiden hinnat ovat jalostuksen myötä kasvaneet (tietenkin), mutta tuottajahinnat laskeneet, SIIS elintarvikkeiden jalostaminen EI ole tuonut lisäarvoa tuottajille itselleen omissa osuuskunnissa (ja omistamissaan yhtiöissä). Ja tässä tilanteessa elintarviketyöläiset ovat lakkoilemassa. Ehkä minun oikeustajussa on vikaa, suurin osa tuottajistakin vaan ::)
Atrian uutuus sanghai kanafile palat, yök, itku miten hyvä raaka-aine pilattu. Makutuntuma, Mennen-partavettä muutama tippa maustesokseen.
Huipputuote, Juustoportin KIRNUVOI, aitoa oikeaa makua!!
-
Minä ainakin yritän kaikessa liha- ja maitotuotteissa suosia suomalaista. Laivalta on joskus on tullut tuotua brassi-nautaa, sisäfilettä, kun hinta on ollut samoissa kuin suomi jauhelihan. Yleisesti kyllä suosin kotimaista, järjen rajoissa.
-
Tuottajan syyhän se ei ole, jos jalostajat ahneuksissaan pilaa hyvät raaka-aineet.
Jalostusasteen nostolla yritetään saada lisäarvoa, miksi se kuitenkin käytönnössä tarkoittaa sitä, että laitetaan kaiken maailman epäilyttäviä lisäaineita valmisteisiin ja tehdään mitä ihmeelisimpiä sotkotuksia ja sekoituksia, joista ei osaa enää sanoa, onko ne "lintu vai kala" ihan jopa kirjaimellisesti.
-
Huipputuote, Juustoportin KIRNUVOI, aitoa oikeaa makua!!
avot
-
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.
HK:n lihapullat ja pihvithän tehdäänkin Ruotsissa Ruotsalaisesta lihasta.
-
...mutta joku oli ostanut HK:n lihapullia ja on niitä "pihvejä"kin joskus ollut. Pakkauksesta tulee jo sellainen löyhkä ettei elintarvikkeeksi arvaisi hajun perusteella.
HK:n lihapullat ja pihvithän tehdäänkin Ruotsissa Ruotsalaisesta lihasta.
HK:n Tie sydameen -tuotesivuilta katselin että lihapyörykät ja jauhelihapihvit valmistetaan Suomalaisesta kanannahhaasta ym. lihansukuisesta roippeesta. Jokaisella ihmisellä on kaksi isoäitiä, joista toinen on ilmeisesti muuttanut Ruotsiin kun mummonliha pullien raaka-aineen kotimaasta ei kerrota, mummon pihveissä sitä vastoin kehutaan suomalaisuutta.