Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe A-studio  (Luettu 27970 kertaa)

Kunnon ihminen

  • Vieras
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?
Et oo tosissas? Mitä eroa on luomusianlihalla tohon tavanoimaiseen? Vai eikös luomusioilla sitten voi olla olosuhteet tollasia? Häh?
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

kuu

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 482
Vs: A-studio
Perheviljelmillä tilanne on lähes aina tuo, ei ole aikaa hoitaa eläimiä, kun pitää tehdä rehua ja korjata koneita ja vaikka mitä. Toista on suurtiloilla, kun eläimiä hoitaa siihen koulutuksen saaneet ihmiset palkollisena.

Suuri Ajattelija

  • Vieras
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.
Ole huoleti, ainakin kesällä oli vaikeuksia löytää kaupasta kotimaista sianlihaa.

Koska tukipuolella syyllistetään vuoroin etelä, vuoroin pohjoinen ja mikä parasta, ovat molemmat oikeassa. Nyt mainittu jako kannattaa siirtää myös tuotantopuoleen.

Iltalehden mukaan kyseessä oli etelän tuottajat. Hyi teitä, ei tuollaista esiinny c-tundralla...
Muuten, Atrian liha on kotimaista, tuotettu tundralla. Suosittelen lämmöllä :) :)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Perheviljelmillä tilanne on lähes aina tuo, ei ole aikaa hoitaa eläimiä, kun pitää tehdä rehua ja korjata koneita ja vaikka mitä. Toista on suurtiloilla, kun eläimiä hoitaa siihen koulutuksen saaneet ihmiset palkollisena.
Nimenomaan. Palkollisia on enemän ku rottia. Nurkat vilisee..............
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Perheviljelmillä tilanne on lähes aina tuo, ei ole aikaa hoitaa eläimiä, kun pitää tehdä rehua ja korjata koneita ja vaikka mitä. Toista on suurtiloilla, kun eläimiä hoitaa siihen koulutuksen saaneet ihmiset palkollisena.

Eikös mtk ja kepu ole suitsuttaneet perheviljelmän meille parhaaksi tavaksi toimia?  ;D
Mikä se perheviljelmä sitten oikein on? Elukat saavat rypeä paskassa on niin pirun vaikeaa ja väsyttääkin.  ???
Siinävaiheessa ku tilasta tehdään OY, ei se enää ole perheviljelmä.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Perheviljelmillä tilanne on lähes aina tuo, ei ole aikaa hoitaa eläimiä, kun pitää tehdä rehua ja korjata koneita ja vaikka mitä. Toista on suurtiloilla, kun eläimiä hoitaa siihen koulutuksen saaneet ihmiset palkollisena.

Eikös mtk ja kepu ole suitsuttaneet perheviljelmän meille parhaaksi tavaksi toimia?  ;D
Mikä se perheviljelmä sitten oikein on? Elukat saavat rypeä paskassa on niin pirun vaikeaa ja väsyttääkin.  ???
Siinävaiheessa ku tilasta tehdään OY, ei se enää ole perheviljelmä.
aha... sit ei enään ryvetä paskassa siis?  :D

Ei. Sit ostellaan Dancorneja ja löhötään 3 kertaa vuodessa Thaimaassa parin viikon pätkiä ja viedään 2 kertaa vuodessa bussillinen kavereita lappiin hiihtämään ja ryyppäämään hulluunporoon.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Aulis Anttila

  • Vieras
Kliffaa hei...
Selityksiä selitysten perään... ja lavastuksia - olihan Juhantalokin SuoKustan sekulisakin mukaan ihan rehellinen suomalainen kepulainen mies... ja nykyinen "sika"ministeri on väärästä valasta tuomittu - eli ihan rehellinen suomalainen kepulainen nainen.

Kunnon ihminen

  • Vieras
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?
Et oo tosissas? Mitä eroa on luomusianlihalla tohon tavanoimaiseen? Vai eikös luomusioilla sitten voi olla olosuhteet tollasia? Häh?


Häh ja häh. Luomusikatiloilla on niin tiukat tuotantovaatimukset, että tuollaisia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan, ja valvonta paljon tiukempaa, ja siellä on sioilla virikkeitä ja paljon paremmat oltavat, eivät kärsi.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?
Et oo tosissas? Mitä eroa on luomusianlihalla tohon tavanoimaiseen? Vai eikös luomusioilla sitten voi olla olosuhteet tollasia? Häh?


Häh ja häh. Luomusikatiloilla on niin tiukat tuotantovaatimukset, että tuollaisia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan, ja valvonta paljon tiukempaa, ja siellä on sioilla virikkeitä ja paljon paremmat oltavat, eivät kärsi.
Siat on muuten ainoita mitkä kärsii. Sullakos on sellanen suu joka maistaa sen eron siinä sianlihassa?
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Suuri Ajattelija

  • Vieras
Vs: A-studio
 
Lainaus
Häh ja häh. Luomusikatiloilla on niin tiukat tuotantovaatimukset, että tuollaisia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan, ja valvonta paljon tiukempaa, ja siellä on sioilla virikkeitä ja paljon paremmat oltavat, eivät kärsi.

luomutiloillahan siat kärsii ja ihan kirjaimellisesti  ;D ;D ;D

Kunnon ihminen

  • Vieras
Vs: A-studio
Miksi  Anttila ja muukin sikaväki ryhmittyy vain siilipuolustuksen, ja torjuu kaikki väitteet, avoimuutta peliin, virheiden myöntäminen  on viisauden alku, ei kaikkia tuottajat tietenkään kohtele eläimiään huonosti, mutta silloinhan sen voikin avoimuudella todistaa...niin Pigman, odotan edelleen kutsuasi katsomaan niitä hyvin voivia sikojasi.

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: A-studio
Kysymykseen koska minun sikalaan saa tulla tutustumaan on vastaus, että koska vaan luvan kanssa päiväsaikaan, mutta yöllä ovet on lukossa joten sinne ei ole kellään asiaa. Ikinä en ole Thaimaassa käynyt enkä Lapissa hiihtämässä, sillä kyllä meilläpäin siellä aikansa viettää viljanviljelijät.

Kunnon ihminen

  • Vieras
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?
Et oo tosissas? Mitä eroa on luomusianlihalla tohon tavanoimaiseen? Vai eikös luomusioilla sitten voi olla olosuhteet tollasia? Häh?


Häh ja häh. Luomusikatiloilla on niin tiukat tuotantovaatimukset, että tuollaisia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan, ja valvonta paljon tiukempaa, ja siellä on sioilla virikkeitä ja paljon paremmat oltavat, eivät kärsi.
Siat on muuten ainoita mitkä kärsii. Sullakos on sellanen suu joka maistaa sen eron siinä sianlihassa?


Onko sinulla jotain luomusianlihan tuotantoa vastaan?

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: A-studio
Maataloustuottaja olen itsekin, enkä mielestäni vähästä säikähdä, sikaloissakin työskennellyt. Mutta kyllä tuo S-L Anttilan vihjailu "lavastettuun materiaaliin" on jo säälittävää. Ja huolestuttavaa. Tehkää jotain! Minäkin teen. Kaikenmaalainen sianliha jää tästä lähtien pois meidän ruokapöydästä.

Kannattaa valita luomukinkku, näin kannustetaan luomusianlihan tuotantoa, joka on valitettavasti melko vähäistä, johtuen siitä, että lihateollisuus on valinnut sen tien, että kilpaillaan Tanskan kanssa mauttoman bulkkilihan tuotannossa, mikä on täysin järjetöntä.  Luomulihalla olisi kysyntää, miksi siis sitä ei tuoteta tarpeeksi?
Et oo tosissas? Mitä eroa on luomusianlihalla tohon tavanoimaiseen? Vai eikös luomusioilla sitten voi olla olosuhteet tollasia? Häh?


Häh ja häh. Luomusikatiloilla on niin tiukat tuotantovaatimukset, että tuollaisia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan, ja valvonta paljon tiukempaa, ja siellä on sioilla virikkeitä ja paljon paremmat oltavat, eivät kärsi.
Siat on muuten ainoita mitkä kärsii. Sullakos on sellanen suu joka maistaa sen eron siinä sianlihassa?


Onko sinulla jotain luomusianlihan tuotantoa vastaan?
Ei. Vaan ylipäätänsä luomua. Humpuukia.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159