Mää kans kyllästyin leivän hintaan kaupassa verrattuna vehnän hintaan ja aloin leipoa itse leipäni. Kaks tuntia tarttee varata tehokasta työaikaa viikossa ja sillon saa reilun viikon leivät kahdelle aikuiselle + lapset.
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Y%C3%B6ty%C3%B6+nostaa+suomalaisen+leiv%C3%A4n+hinnan/1135250996987Yötyö nostaa suomalaisen leivän hintaa.Kerrankin asiaa Hesarissa. Yksi tamperelainen leipomo tekee osan leivistään aamupäivällä, jolloin töistä tulevat saavat leipänsä "uunilämpöisinä".
Lainaus käyttäjältä: Veeti - 25.11.09 - klo:07:45http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Y%C3%B6ty%C3%B6+nostaa+suomalaisen+leiv%C3%A4n+hinnan/1135250996987Yötyö nostaa suomalaisen leivän hintaa.Kerrankin asiaa Hesarissa. Yksi tamperelainen leipomo tekee osan leivistään aamupäivällä, jolloin töistä tulevat saavat leipänsä "uunilämpöisinä". Pikkasen arveluttaa tuo kirjoitus. Suomi on hinnoitellut itsensä ulos. Paistetaanko näkkileipä ja hapankorppu yöllä, kun on niin kallista? Välimeren maissa saa leipomosta aamukuudelta lämmintä leipää muovikassillisen ,kun suomesta saa marketista yhden eilispäiväisen patongin. Tämä on taivahan tosi. Viimeksi kokeiltu kuukausi sitten.
Sepehän voisi näyttää mallia ja mennä leipomoon töihin 1€ päiväpalkalla
Lainaus käyttäjältä: Terminator - 25.11.09 - klo:11:12Sepehän voisi näyttää mallia ja mennä leipomoon töihin 1 päiväpalkallajuupa ja juu... tolla systeemillähä kepulaiset teetättää aasiasta rahdatuilla orjilla mansikka-, hilla- ja sienihommia... räkäpääsakkia koko SuoKustan sekuliseurakunta
Sepehän voisi näyttää mallia ja mennä leipomoon töihin 1 päiväpalkalla
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.11.09 - klo:10:46Lainaus käyttäjältä: Veeti - 25.11.09 - klo:07:45http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Y%C3%B6ty%C3%B6+nostaa+suomalaisen+leiv%C3%A4n+hinnan/1135250996987Yötyö nostaa suomalaisen leivän hintaa.Kerrankin asiaa Hesarissa. Yksi tamperelainen leipomo tekee osan leivistään aamupäivällä, jolloin töistä tulevat saavat leipänsä "uunilämpöisinä". Pikkasen arveluttaa tuo kirjoitus. Suomi on hinnoitellut itsensä ulos. Paistetaanko näkkileipä ja hapankorppu yöllä, kun on niin kallista? Välimeren maissa saa leipomosta aamukuudelta lämmintä leipää muovikassillisen ,kun suomesta saa marketista yhden eilispäiväisen patongin. Tämä on taivahan tosi. Viimeksi kokeiltu kuukausi sitten. meinaako sepe että täällä ja välimeren maissa on sama kustannustaso rupijappa ite leipuva jappasseenja myy sitte ne välimeren hinnalla,jos sattuu tulleen sen verosija kakkaroeta
Lainaus käyttäjältä: ENTER - 25.11.09 - klo:11:55Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.11.09 - klo:10:46Lainaus käyttäjältä: Veeti - 25.11.09 - klo:07:45http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Y%C3%B6ty%C3%B6+nostaa+suomalaisen+leiv%C3%A4n+hinnan/1135250996987Yötyö nostaa suomalaisen leivän hintaa.Kerrankin asiaa Hesarissa. Yksi tamperelainen leipomo tekee osan leivistään aamupäivällä, jolloin töistä tulevat saavat leipänsä "uunilämpöisinä". Pikkasen arveluttaa tuo kirjoitus. Suomi on hinnoitellut itsensä ulos. Paistetaanko näkkileipä ja hapankorppu yöllä, kun on niin kallista? Välimeren maissa saa leipomosta aamukuudelta lämmintä leipää muovikassillisen ,kun suomesta saa marketista yhden eilispäiväisen patongin. Tämä on taivahan tosi. Viimeksi kokeiltu kuukausi sitten. meinaako sepe että täällä ja välimeren maissa on sama kustannustaso rupijappa ite leipuva jappasseenja myy sitte ne välimeren hinnalla,jos sattuu tulleen sen verosija kakkaroetaNo ei kyllä muovikassillinen eikä euro/päivä pidä paikkaansa. Oikeastaan merkittävin ero jonka minä olen välimeren maissa huomannut on ettei tullut plussapisteitä eikä bonuksia.Että ruokailu tai ruoan hankkiminen ei ole välttämätön paha, josta palkitaan kun olet maksanut paljon.Ja kuluttaja syö paahtamatta noita paahtoleivän kammotuksia.
Viimeksi muokattu: 25.11.09 - klo:18:16 kirjoittanut Sepedeus
Luomumansikat on niin syvältä perseestä kuin ikinä voi olla